Άστραψε και βρόντηξε ο Καραμανλής: «Αν έρθει αυτός στη ΝΔ, θα φύγω εγώ» - Τι είπε στον Μητσοτάκη και για ποιον

0



«ΣΤΟΠ» σε ενδεχόμενη συνεργασία ή προσχώρηση του Β. Βενιζέλου στη Νέα Δημοκρατία βάζει ο Κ. Καραμανλής! Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει προς τον Κυρ. Μητσοτάκη την κατηγορηματική αντίθεσή του σε μια τέτοια εξέλιξη, θέτοντας «βέτο» σε οποιαδήποτε προσέγγιση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα με την ευθεία προειδοποίησή του -«αν έρθει στη Νέα Δημοκρατία ο Βενιζέλος, θα φύγω εγώ»- δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας ως προς τις προθέσεις του. Τα σενάρια που διακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες κι έκαναν λόγο για προσέγγιση Νέας Δημοκρατίας - Β. Βενιζέλου έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της παράταξης, ιδίως δε στην πτέρυγα των Καραμανλικών. Για τους τελευταίους ο κ. Βενιζέλος αποτελεί «κόκκινο πανί», καθώς τόσο ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και στη συνέχεια ως απλός βουλευτής επιχείρησε κατ’ επανάληψη να διαβάλει και να απαξιώσει τον Κ. Καραμανλή. Υπηρετώντας τη σημιτική άποψη, θέλησε να φορτώσει όλες τις ευθύνες για την οικονομική κρίση και τα Μνημόνια στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου 2004-2009. Ορισμένες μάλιστα φορές το έκανε με απροκάλυπτο και χυδαίο πολιτικά τρόπο, αγνοώντας σκοπίμως τα πραγματικά στοιχεία από την πορεία της οικονομίας στα προ Μνημονίων χρόνια.

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Βενιζέλου έχει εξοργίσει κατ’ επανάληψη τον πρώην πρωθυπουργό, εξ ου και η τόσο έντονη αντίδρασή του στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία. Πάντως, σε πρόσφατη συνάντησή τους ο κ. Μητσοτάκης τον διαβεβαίωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να συνεργαστεί προεκλογικά ή να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος προβεβλημένα στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Διαψεύδοντας τα σενάρια που είχαν να κάνουν με στελέχη όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μ. Χρυσοχοΐδης κ.ά. Παρά ταύτα, στο καραμανλικό στρατόπεδο παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, κάτω από τις πιέσεις συγκεκριμένων κέντρων, ο κ. Μητσοτάκης να αθετήσει τις υποσχέσεις του και να αιφνιδιάσει παραμονές των εκλογών.

ΠΑΡΟΝ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άστραψε και βρόντηξε ο Καραμανλής: «Αν έρθει αυτός στη ΝΔ, θα φύγω εγώ» - Τι είπε στον Μητσοτάκη και για ποιον"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator