ΚΙΑΤΟ: Αγριογούρουνο έκανε εμφάνιση στην... παραλία !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Ένα αγριογούρουνο έκανε την εμφάνισή του σήμερα στην παραλία του Κιάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέβηκε από το ποτάμι που καταλήγει στην παραλία.

Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί η τοπική κτηνίατρος κ. Βιολέττα Ηλιοπούλου η οποία παρευρέθηκε στην όλη επιχείρηση διάσωσης, παρακολουθούσε την υγεία του ζώου κατά την διάρκεια της επιχείρησης, αναισθητοποίησε τον άγριο χοίρο ούτως ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια στο φυσικό του περιβάλλον στα ορεινά του Δήμου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης του fb:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αγριογούρουνο έκανε εμφάνιση στην... παραλία !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator