Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί

0



Η ηλικιωμένη είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, είχε μιλήσει και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Ο 44ος Πρόεδρος θα είναι αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος» είχε πει για το Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας ότι επί προεδρίας τους θα υπάρξει μεγάλη οικονομική κρίση. «Όλοι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε αυτόν αλλά θα συμβεί το αντίθετο. Θα βυθίσει τη χώρα στην κρίση και θα ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στον Βορρά και το Νότο», είχε πει.

Η Μπάμπα Βάνγκα, που γεννήθηκε, τυφλή, στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας, έχει πει ότι ο πόλεμος στη Συρία θα τελειώσει το 2043, έχει προβλέψει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και θα γίνει έρημη γη. Εκατοντάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο την επισκέπτονταν, μέχρι το τέλος της ζωής της, για να μάθουν τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator