Ο Χατζηνικολάου κάνει το επόμενο βήμα που θα προκαλέσει πάταγο στην αγορά - Όλο το παρασκήνιο

0Στο επόμενο επίπεδο θέλει να οδηγήσει τη Real News ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας της πετυχημένης εφημερίδας και σε ημερήσια έκδοση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατάφερε, εκ θεμελίων ουσιαστικά, να φτιάξει τα τελευταία χρόνια έναν από τους ισχυρότερους μιντιακούς ομίλους στη χώρα, τον Όμιλο Real, επενδύοντας στην υπεραξία του ονόματός του, και την αξιοπιστία που συνοδεύει την πολυετή δημοσιογραφική διαδρομή του.

Ξεκίνησε από τη Real News, η οποία κατάφερε να αντέξει στον ανταγωνισμό της κυριακάτικης έκδοσης, και να έχει εδραιωθεί σήμερα στη συνείδηση των αναγνωστών, συνέχισε με το ραδιόφωνο του Real Fm, που έφτασε να προσπεράσει τον εμβληματικό ΣΚΑΪ στην κορυφή, και επέκτεινε το αποτύπωμά του και στον αμιγώς οικονομικό χώρο, με την έκδοση της εφημερίδας Αγορά, κάθε Σάββατο.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ωστόσο, γνωρίζει καλά ότι η ημερήσια έκδοση είναι εκείνη που οδηγεί ένα επίπεδο παραπάνω την παρέμβαση μιας δημοσιογραφικής αφήγησης, και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα, δρομολογεί πλέον μεθοδικά τη συγκεκριμένη επιλογή.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Χατζηνικολάου κάνει το επόμενο βήμα που θα προκαλέσει πάταγο στην αγορά - Όλο το παρασκήνιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator