Πληρώσαμε 190.000€ καύσιμα για πάει να "κλάψει" ο Τσίπρας στην Κούβα

0



Δεν έχουν τέλος οι σπατάλες και οι προκλήσεις από την «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.
O πρωθυπουργός απογειώθηκε από την Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας με το Gulfstream V της Πολεμικής Αεροπορίας με το οποίο και προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Κούβας. O Αλέξης Τσίπρας και η συνοδεία του θα διαμείνουν στην Αβάνα για συνολικά 5 ημέρες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος αρχηγός κράτους που θα παραστεί στη κηδεία ενός κομμουνιστή δικτάτορα…
Το κόστος για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα κοστίζει στο ελληνικό κράτος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνον για τα καύσιμα δεδομένου πως το Gulfstream V κοστίζει περί τις 8.600 ευρώ ανά ώρα πτήση και λαμβάνοντας υπόψιν περί τις 11 ώρες που απαιτούνται για το ταξίδι Ελευσίνα Αβάνα συν την επιστροφή (άρα 22 ώρες) είναι 189.200 ευρώ. Συν τα υπόλοιπα: ξενοδοχεία, σίτιση, μεταφορές στη Κούβα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πληρώσαμε 190.000€ καύσιμα για πάει να "κλάψει" ο Τσίπρας στην Κούβα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator