ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ MICROFILL-ΖΑΦΡΑΝΑΣ Α.Ε. - ΒΙΝΤΕΟ

0Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία MICROFILL-ΖΑΦΡΑΝΑΣ Α.Ε.,έκαναν χθές στο Εργατικό κέντρο Κορίνθου γενική συνέλευση, μετα τα τελευταία γεγονότα που έχουν σημειωθεί στην εταιρεία.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων αποφάσισε να κάνουν 24ώρη προειδοποιητική απεργία ενάντια στις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις 4 συναδέλφων τους, οι οποίοι ήταν ιδρυτικά μέλη του σωματείου.

Οπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι η εργοδοσία απο την αρχή που ιδρύθηκε το σωματείο προσπάθησε με κάθε τρόπο να το διασπάσει με τρομοκρατία.

Στην αρχή απέλυσε δύο εργαζόμενους και μετά άλλους δύο με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν παραγγελίες, ενώ στην πραγματικότητα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Οι εργαζόμενοι απέκλεισαν σήμερα την είσοδο του εργοστασίου απαιτώντας την επαναπρόσληψη των απολυμένων εργατών και καλούν σε συμπαράσταση όλους τους φορείς του νομού...!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ MICROFILL-ΖΑΦΡΑΝΑΣ Α.Ε. - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator