Τρολάρισμα η ιστορία με τον σύζυγο που διάβασε τη λίστα των εραστών της γυναίκας του

0Από το πρωί γίνεται ένας πραγματικός χαμός με την υποτιθέμενη είδηση ότι ένας σύζυγος στο Άργος μετά τη βάπτιση του παιδιού του (στο τραπέζι της δεξίωσης), σηκώθηκε ξαφνικά και είπε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου».

Στη συνέχεια μάλιστα σύμφωνα με την «είδηση» που έγινε viral έβγαλε ένα χαρτί απ’ την τσέπη του και άρχισε να διαβάζει τη λίστα με τα ονόματα των εραστών της συζύγου.

Μια μικρή λεπτομέρεια που χαλάει αυτή την τόσο ωραία ιστορία είναι ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έγινε στην πραγματικότητα. Απλώς, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος…μερακλής έβγαλε την ιστορία απ’ το μυαλό του, είτε για να τρολάρει είτε για να μαζέψει κλικς και στη συνέχεια με την μέθοδο του κόπι πάστε (που θα ‘λεγε και ο υπουργός) έγινε πρώτο θέμα σε καμιά 50αριά sites. Δυστυχώς ήταν πολύ καλό για να 'ναι αληθινό...
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρολάρισμα η ιστορία με τον σύζυγο που διάβασε τη λίστα των εραστών της γυναίκας του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator