Γ.Πουλοκέφαλος: «Είμαστε ευτυχείς όσοι συνεργαστήκαμε με το Χρήστο Μαλαπάνη» !!!

0




Οφείλω μια δήλωση και ταυτόχρονα εξήγηση για τους υπαινιγμούς που άφησε να αιωρούνται για τον Χρήστο Μαλαπάνη στη σημερινή συνέντευξη-παρωδία ο κ. Τατούλης !!!

Ο Χρήστος Μαλαπάνης δια βίου πορεύτηκε και πορεύεται με τα διακριτικά της Αρετής!

Στο Χρήστο Μαλαπάνη δεν κολλάει καμία λάσπη , κανένας υπαινιγμός, καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του !
Εχει την δική του προσωπική διαδρομή, έχει δώσει εξετάσεις στα δημόσια πραγμάτα, έχει υπηρετήσει την Καλαμάτα και την Μεσσηνία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα !
Αποτελεί το πρότυπο Δημοκρατικής συμπεριφοράς και πολιτικής ευπρέπειας!

Κάθε υποκριτική προσπάθεια, από τους "αναμάρτητους" της Περιφερειακής Αρχής για σπίλωση του ονόματος του θα πέφτει στο κενό!

Ό Χρήστος είχε και έχει το δικό του Ειδικό Βάρος που αδυνατεί να το αγγίξει κάθε ιδιοτελής απόπειρα αμαύρωσης της ευκαιριακής μονταζιέρας των ιριδισμών του ψεύδους και να αφήσει φτηνά υπονοούμενα !

Είμαστε ευτυχείς όσοι συνεργαστήκαμε με το Χρήστο Μαλαπάνη !!!

Γιώργος Πουλοκέφαλος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Πουλοκέφαλος: «Είμαστε ευτυχείς όσοι συνεργαστήκαμε με το Χρήστο Μαλαπάνη» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator