Θυμίζουν... Μπάτμαν τα τεθωρακισμένα των Κούρδων μαχητών - ΦΩΤΟ

0Οι κουρδικές δυνάμεις των Πεσμεργκά ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την τελική επίθεση εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην Μοσούλη.

Με 1,5 εκατομμύριο κατοίκους, η Μοσούλη αποτελεί το τελευταίο προπύργιο των τρομοκρατών στο Ιράκ και η ανακατάληψή της είναι κομβικής σημασίας.

Οι Πεσμεργκά, μπορεί να υπολείπονται σε προηγμένο πολεμικό εξοπλισμό, το μειονέκτημα αυτό όμως το αναπληρώνουν με την εφευρετικότητά τους.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τα τεθωρακισμένα οχήματα που έχουν ανακατασκευάσει και θα χρησιμοποιήσουν οι Κούρδοι μαχητές στην μάχη αυτή με σκοπό να συνθλίψουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Όπως σχολιάζουν πολλοί στο διαδίκτυο, θυμίζουν κάτι μεταξύ του πασίγνωστου batmobile, του αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί ο Μπάτμαν και τα…άλλοτε φουτουριστικά οχήματα που είδαμε στην θρυλική ταινία Μαντ Μαξ του 1979.

Ο χρήστης του Twitter Σαβάς Κερκουκί, ο οποίος δηλώνει πρώην εθελοντής μαχητής των Πεσμεργκά ανάρτησε στον λογαριασμό του φωτογραφίες των τεθωρακισμένων οχημάτων αυτών.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θυμίζουν... Μπάτμαν τα τεθωρακισμένα των Κούρδων μαχητών - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator