Παύεται ο Ντογιάκος από προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών

0Αν και πρόσφατα είχε εκλεγεί στην ίδια θέση με την θετική ψήφο των συναδέλφων τουΑπόφαση με την οποία οδηγείται σε έκπτωση από το αξίωμά του έλαβε σήμερα ο πρόσφατα επανεκλεγείς προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος.

Η απόφαση φέρει την υπογραφή της πειθαρχικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και επιδόθηκε στον κ. Ντογιάκο είκοσι ημέρες μετά την επανεκλογή του στη θέση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων με το θεσμό του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων.

Με την απόφαση ο κ. Ντογιάκος τιμωρείται με την πειθαρχική ποινή στέρησης αποδοχών για 40 ημέρες για πειθαρχικό αδίκημα.

Εκ του νόμου πλέον και μετά την κοινοποίηση της «ετυμηγορίας» του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, ο κ. Ντογιάκος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τη θέση του, στην οποία εξελέγη για δεύτερη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της εισαγγελίας Εφετών,καθώς είναι η πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Να σημειωθεί ότι αναπληρωτής προϊστάμενος στις εκλογές είχε αναδειχθεί ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας. Επί του παρόντος πάντως παραμένει άγνωστο αν είναι εκείνος ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκο ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παύεται ο Ντογιάκος από προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator