Απίστευτο: Κλείδωσαν απ’ έξω τον υπουργό στην Ναύπακτο - ΒΙΝΤΕΟ

0H ώρα είχε πάει 2:20 το μεσημέρι όταν εφτασαν έξω από το δημαρχείο Ναυπακτίας το αυτοκίνητο του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και δύο συνοδευτικά. Παράλληλα μαζί του έφτασε και το αυτοκίνητο της αντιπεριφέρειας με την κ. Σταρακά, τον κ. Λύτρα και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.Ο κ. Υπουργός εφθασε στην Ναύπακτο έπειτα από συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας και άλλους τοπικούς φορείς στον Γαλατά. Φαίνεται όμως ότι ο υπουργός έφθασε πιο γρήγορα και υποχρεώθηκε να περιμένει προκειμένου να επιστρέψουν και οι τοπικοί μας παράγοντες και να μπορέσουν να τον υποδεχθούν ως είθισται. Άλλωστε δεν είχε γίνει καμία μέριμνα ώστε να βρίσκεται κάποιος αρμόδιος υπάλληλος ή άλλος υπηρεσιακός προκειμένου να έχει ανοιχτό το δημοτικό κατάστημα.

Αντί αυτού μάλλον ο υπουργός όπως αποδείχθηκε, ήταν εκείνος που υποδέχθηκε με πολύ ευγένεια τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντά, ο οποίος έσπευσε βεβαίως να αστειευτεί με τον υπουργό λέγοντας ότι αυτά μεταξύ συντρόφων γίνονται .»Eίμαστε σύντροφοι με τον υπουργό και τα έχουμε λύσει τα προβλήματά μας»

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Κλείδωσαν απ’ έξω τον υπουργό στην Ναύπακτο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator