ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

0Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ (ΝΟ ΑΣΣΟΥ) προετοιμάζει τον 1ο κύκλο μαθημάτων ιστιοπλοΐας ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ που θα αρχίσουν στις 31 Οκτωβρίου 2016.

Ο Χειμερινός αυτός κύκλος μαθημάτων θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες και περιλαμβάνει θεωρία και 8 ημέρες πρακτικής εξάσκησης με σκάφη του ΝΟ ΑΣΣΟΥ, με ένα εκ των πρακτικών μαθημάτων να είναι νυχτερινό. Μετά το τέλος των μαθημάτων θα ακολουθήσουν γραπτές και πρακτικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις θα αποκτήσουν δίπλωμα κυβερνήτη.

Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα σωματικής διάπλασης και δύναμης, ενώ δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Μοναδική προϋπόθεση να είστε άνω των 18 ετών και να γνωρίζετε κολύμβηση.

Αν αγαπάτε τη θάλασσα και θέλετε να διευρύνετε τις θαλασσινές σας δραστηριότητες, αν σας συναρπάζουν τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ιστιοπλοΐας, αν ονειρεύεστε να είστε εσείς ο κυβερνήτης ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους (μέχρι 24 μέτρα), εμείς στον ΝΟ ΑΣΣΟΥ μπορούμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού μαθητών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι προεγγραφές άρχισαν.

Το πρακτικό μέρος των μαθημάτων γίνεται Σάββατο και Κυριακή ώρα 10:00 και το θεωρητικό Δευτέρα στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του ΝΟ ΑΣΣΟΥ. Tο κόστος ανέρχεται στα 350 ευρώ (250€ με την εγγραφή και τα υπόλοιπα 100€ κατά το πρώτο πρακτικό μάθημα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του ΝΟ ΑΣΣΟΥ στα τηλ. 6943484237 / 6944523634, email: noassouinfo@gmail.com .
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator