Συνοικέσιο της Ν.Δ. με τον Βενιζέλο…

0Πολλούς…«οπαδούς» (ναι καλά διαβάζετε!) έχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι και του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη που τον εκθείασε το Σάββατο το πρωί στα social media, γράφοντας: «Αξίζει να το παρακολουθήσετε! Μα ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει με τα επιχειρήματα του Ευάγγελου Βενιζέλου έγραψε στο twitter την επομένη της κατάθεσης του υπουργού Επικρατείας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής».

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που βουλευτές της Ν.Δ. παίρνουν «γραμμή» από τον Βαγγ. Βενιζέλο, ενώ ακόμα και οι ανακοινώσεις του κόμματος, εάν έχει προηγηθεί δημόσια παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κινούνται στο ίδιο πνεύμα!

Υπάρχουν πάρα πολλοί από την Κ.Ο. της Ν.Δ. που είναι στην ίδια γραμμή με τον Αδ. Γεωργιάδη, αλλά και άλλοι που προχωρούν αρκετά βήματα πιο πέρα και λένε ότι δεν μπορεί να μην είναι στην επόμενη Βουλή ο Βαγγ. Βενιζέλος και μάλιστα τονίζουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει με το ΠΑΣΟΚ.

Τι εννοούν;

Υπάρχει κινητικότητα στο παρασκήνιο από μια ομάδα βουλευτών της Ν.Δ. –λέγεται ότι σε αυτή συμμετέχει και τομεάρχης του κόμματος με δικηγορική ιδιότητα- που προωθεί το σενάριο ο Θεσσαλονικιός πολιτικός να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαθαίνω ότι δεν το απορρίπτει ως ιδέα, αν και είναι κάτι που θα το αποφασίσει την τελευταία στιγμή! Λέτε;

Μ.Α.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνοικέσιο της Ν.Δ. με τον Βενιζέλο…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator