"Κλασικ δείγμα Κορινθιακής δημοσιογραφίας τους παντελούς τίποτα"

0



Του "σφεντόνα" του χουν πει ότι η "πύλη της πελοποννήσου" δεν ξέρει (βασικά όχι απλά δεν ξέρει, δεν έχει την παραμικρή ιδέα ή όραμα ή επιφοίτηση ή πληροφορία ή τίποτα σχετικό) να χειριστεί σωστά το όνομα και την ιστορία της, οπότε ενώ θα μπορούσε να έχει τουρισμό, με διάφορους τρόπους, δεν έχει.
Ο διαμόνιος ρεπόρτερ (ο θεός να τον κάνει) λοιπόν, αποφάσισε να καταδείξει τα προβλήματα της περιοχής για να μας τα παρουσιάσει ως κόλαφο κατά των υπευθύνων για την έλλειψη τουρισμού στην περιοχή.
Από όλα λοιπον τα προβλήματα και τις ελλείψεις, ο σφεντόνας-σαίνης, κατάλαβε ότι αυτό που μας φταίει είναι ότι στο ξενοδοχείο που με τα χίλια βάσανα και αγώνες κατάφεραν να στεγαστούν πρόσφυγες - και να μην σέρνονται μέσα στις λάσπες χειμωνιάτικα- υπάρχουν απλωμένες μπουγάδες!
Και τι θέαμα είναι αυτό δηλαδη για τον τουρίστα τον κιμπαρη τον καραμπουζουκλη που θα έρθει στην Κορινθάρα να θαυμάσει Ισθμό και θα δει τα ρούχα των προσφύγων; που το χετε ξαναματαδει αυτο ε; Θα πλησιάσει στη γεφυρούλα του Ισθμού κι αντί να θαυμασει το απέραντο σκουπιδαριό πεταμένο εκεί δίπλα, θα παρατηρησει τις απλωμένες μπουγάδες και τότε θα αναφωνήσει "Μον ντιέ, κελ ντεκαντάνς".
Αλλά μην τον βλέπετε έτσι τον σφεντόνα, αυτός είναι καλόκαρδος και υπέρ των προσφύγων, αλλά να μωρέ, νοίαζεται και την πατρίδα του και γιαυτό κάνει τις ρεπορταζάρες του, για να φροντίσει να ανυψώσει λίγο ακόμα το χαμηλό 10% του χρυσαυγίτικου αισθήματος που έχουμε στην Κορινθία...

Κλασικ δείγμα Κορινθιακής δημοσιογραφίας τους παντελούς τίποτα, συνοδευόμενο από κλείσιμο του ματιού...
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Κλασικ δείγμα Κορινθιακής δημοσιογραφίας τους παντελούς τίποτα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator