ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

0ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συνεδριάζει στις 2 Νοεμβρίου 2016  ημέρα Τετάρτη και ώρα  19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:
1. Μελέτη Περιβαλλοντικών  Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΙΑΤΟΥ»(ολοκλήρωση Αναγκαίων Έργων Προστασίας).
2. Κανονισμός  Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς  Σικυώνος (Κιάτου).
Κάθε Συμπολίτης μπορεί να στείλει τις προτάσεις του μέχρι την 31-10-2016 γραπτά ή ηλεκτρονικά (e-mail: d-sikyon@otenet.gr).
Την Μελέτη  Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΙΑΤΟΥ»(ολοκλήρωση Αναγκαίων Έργων Προστασίας) μπορείτε να την αναζητήσετε ακολουθώντας τον Σύνδεσμο: https://drive.google.com/file/d/0B1-Bk49gyhxzYWZHVDE5bW90Vjg/view?usp=sharing
Περίληψη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: ΛΙΜΕΝΑΣ ΚΙΑΤΟΥ»(ολοκλήρωση Αναγκαίων Έργων Προστασίας) είναι αναρτημένη στην Ιστοσελίδα του Δήμου:www.kiato.gov.gr.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator