ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - "ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Η Κόρινθος συναντά την Αγία Πετρούπολη"

0


Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις “ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Η Κόρινθος συναντά την Αγία Πετρούπολη”.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου “Θωμάς Θωμαίδης”, παρουσία επίσημων φορέων, Ελλήνων και Ρώσων προσκεκλημένων και απλών πολιτών.

Η Διευθύντρια του Ιστορικού - Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, κ.Μαρία Μέξια, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, έδωσε τον λόγο στους επισήμους.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε θεατρική αναπαράσταση του ρωσικού αγροτικού εθίμου “Dozhinka”, από το θεατρικό τμήμα του Ρωσικού Μουσείου Εθνογραφίας της Αγίας Πετρούπολης.

Τέλος, η Ιστορικός - Αφηγήτρια, Μαρία Παπανικολάου, αφηγήθηκε ένα ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι με τη συνοδεία θεάτρου σκιών και παραδοσιακής μουσικής από τον Παντελή Αγγιστριώτη, με την συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου “OPUS FEMINA” του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - "ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Η Κόρινθος συναντά την Αγία Πετρούπολη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator