ΕΡΧΕΤΑΙ: Μια εκ βαθέων συνέντευξη του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.Διονυσίου που θα συζητηθεί

0Ιδιαίτερα μεγάλη η τιμή για την Rap Media η ξενάγησή της από τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ.Διονύσιο στο Επισκοπείο και στην επιβλητική Αίθουσα του Θρόνου. Ο Σεβασμιότατος υποδέχτηκε τον εμπνευστή της εταιρίας κ.Δημήτρη Ραψωματιώτη και τον Δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο στο χώρο, και είχε μαζί τους μια ενδιαφέρουσα συνομιλία πριν από τα γυρίσματα της εκπομπής «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ» στην οποίαν και παραχώρησε μιαεκ βαθέων συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η συνέντευξη του Μητροπολίτη Διονύσιου στο Νίκο Νικολόπουλο και την εκπομπή «Καθημερινότητα» θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα. (σ.σ. σε λίγες μέρες)

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΡΧΕΤΑΙ: Μια εκ βαθέων συνέντευξη του Μητροπολίτη Κορίνθου κ.Διονυσίου που θα συζητηθεί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator