«Τέλος» από το Κόκκινο ο Κώστας Αρβανίτης – Για… που ετοιμάζεται;

0Τα τελευταία τρία χρόνια και μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του από την τότε διοίκηση της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης έχει αναλάβει διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο».

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού γαι τις τηλεοπτικές άδειες και την απόκτηση της 4ης από τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με φήμες συζητά ο Κώστας Αρβανίτης για να αναλάβει εκεί διευθυντική θέση.

Σε επικοινωνία που είχα με πρόσωπο από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του Κώστα Αρβανίτη μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο δημοσιογράφος σκέφτεται το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά όπως μου αποκάλυψε έχει τρεις προτάσεις: η μία από αυτές είναι πράγματι από τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, ενώ υπάρχει και μία ακόμα πρόταση για τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο φαίνεται ότι ο Κώστας Αρβανίτης είναι πιο κοντά στο να αποδεχτεί μία άλλη πρόταση που του έχει γίνει να αναλάβει διευθυντική θέση στην «24Media», την εταιρεία συμφερόντων Δημήτρη Μάρη που δραστηριοποιείται σε ΜΜΕ του διαδικτύου. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μου είπε το πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του φαίνεται ότι θα «κλείσει» σύντομα με την «24Media», αλλά θα συζητήσει και με τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς (του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη) ώστε να αναλάβει πολιτική εκπομπή.

Όπως φαίνεται λοιπόν σύντομα ο Κώστας Αρβανίτης ετοιμάζεται να «κλείσει» το κεφάλαιο “διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο»» και να δραστηριοποιηθεί στο διαδίκτυο αλλά και να επιστρέψει στην τηλεόραση…!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Τέλος» από το Κόκκινο ο Κώστας Αρβανίτης – Για… που ετοιμάζεται;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator