Γραφική ύλη δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος "Κόρινθος" στα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ

0Άρχισε τη δράση του ο Ροταριανός Όμιλος “Κόρινθος”.

Τα μέλη του πρόσφεραν σήμερα γραφική ύλη και τετράδια για τα παιδιά των κοινωνικών φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων που προσφέρουν εθελοντές στήριξη σε πάνω από 250 μαθητές.

Τη δωρεά αποδέχτηκε ο διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νικόλαος Γκεζερλης ενώ το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ζώγκος και ο αντιπρόεδρος του κέντρου κ. Νικόλαος Σταυρελης οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Όμιλο για την προσφορά και εξέφρασαν τη διάθεση του δήμου για συνεργασία με τα μέλη αλλά και το Ροταρυ γενικότερα. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Όμιλος αγόρασε το υλικό από Κορινθιακές Επιχειρήσεις ώστε το κέρδος να είναι διπλό.

Η παράδοση του υλικού έγινε στο 6ο ΚΑΠΗ όπου και συγκεντρώθηκε το υλικό και από Δευτέρα θα πάει στους δικαιούχους μαθητές.

Στη φωτογραφία μέλη του Ομίλου με την επιτροπή του κέντρου κοινωνικής πολιτικής.


Ο Όμιλος θα συνεχίσει τη δράση του με μια σειρά από ενδιαφέρουσες ημερίδες για θέματα υγείας αλλά και νομικά θέματα σε συνεργασία με νομικούς και ιατρούς Ροταριανούς αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γραφική ύλη δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος "Κόρινθος" στα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator