ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ;

0


Σήμερα έχει την τιμητική του το Καμάρι, η Δεξιά, η ΝΔ, η προπαγάνδα, και κυρίως ο ξεφτυλισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο δήμαρχος με πρόσχημα τιμητική εκδήλωση για τον Παναγή Τσαλδάρη φέρνει ομιλητές υπεύθυνους ή συνεργαζόμενους με τα Ινστιτούτα Κωσταντίνου Καραμανλή και Κωσταντίνου Μητσοτάκη.

Μη έχοντας ως ΝΔ να πουν κάτι για το μέλλον, νομίζουν ότι θα νομιμοποιηθούν μέσα από το παρελθόν και τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την εκδήλωση συνοδεύουν μουσικοί και μουσικές. Με την ευκαιρία του Τσαλδάρη μεγα-παραγωγή για τις δυνατότητες του δημάρχου, του Πνευματικού Κέντρου. Θα έχουμε ανεβασμένα πράγματα. Γράφουν: «συνδιοργανώνουν επετειακή συναυλία με θεματικό περιεχόμενο τις αξίες που αποπνέει η εμβληματική μορφή του ανδρός ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ και περιγράφονται με την υψηλή Τέχνη των Τραγουδιών διαχρονικά»…

Για το θέμα της εκδήλωσης που συμφώνησαν όλοι στο δημοτικό συμβούλιο, δεξιοί, αριστεροί, όλες οι κατηγορίες, α΄, β΄, γ΄, δ΄ τοπικής, της Ομόνοιας, των Συμπολιτών, των Ανανεωτικών, και του Φάνη, θα έχουμε να σας παρουσιάσουμε όποιο υλικό για αυτή τη γιορτή του πολιτισμού και παλαιοκομματισμού.

Το ερώτημα παραμένει: τι κάνει διανοούμενους και ανθρώπους της τέχνης και της επιστήμης να μπαίνουν στο κάδρο σκοπιμοτήτων της πολιτικής. Στην περίπτωσή μας σερβίρεται ο κομματισμός και η τοπική αυτοδιοίκηση κάνει το γκαρσονάκι του. Πριν καιρό είχα αναφερθεί σε Κορινθιακές παρατάξεις που μας έφερναν τους τοπικούς Συριζαίους πολιτικούς απατεώνες να μας μιλήσουν για τα σκουπίδια, και σε μία άλλη αναφορά μου για τα ορφανά του Ανδρέα, που αντί να κάνουν πολιτικό μνημόσυνο του εαυτού τους, οι ίδιοι οι ευνοημένοι εκθείαζαν αυτόν που τους ευνόησε. Απόψε θα δούμε αν ο Τσίπρας θα βρει κάποιον διαθέσιμο να στείλει.

Συμπέρασμα υπάρχει; Όσο δεν απομακρυνόμαστε από το παλιό και σάπιο, πάντα θα υπάρχουν οι καλοί σερβιτόροι τους. Οι ζώντες- πεθαμένοι πολιτικά δεν μπορούν να κρίνουν πεθαμένους πολιτικούς. Είναι ντροπή για την Τοπική αυτοδιοίκηση να αναλαμβάνει εργολαβίες συντήρησης συστημάτων που έφτασαν την χώρα ως εδώ.

Κάθαρση σημαίνει και απεξάρτηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από κομματικές και κρατικές πατρωνείες. 

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΥΡΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Γρηγόρης Κλαδούχος
Ξυλόκαστρο 2 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator