ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ρε δημογέροντες... δεν είδαμε το σχόλιό σας για τις καταστροφές της δημοτικής περιουσίας στο Λέχαιο

0Σιγή ιχθύος από τους λαλίστατους δημογέροντες της Κορίνθου δυο μέρες τώρα.
Προσωπικά πιστεύω ότι τρίβουν και τα χεράκια τους από βαθιά ικανοποίηση.

Ειδικά ο τύπος με την αλογοουρά που έχει άποψη ακόμα και για την εμμηνόπαυση του θηλυκού Ρινόκερου δεν έχει αρθρώσει ούτε κιχ για τα καφριλίκια του Λεχαίου.

Δε θα γράψουμε τίποτα... παρά μόνο ένα υποθετικό σενάριο:

Ας υποθέσουμε ότι δήμαχος Κορινθίων είναι ο κ.Βασίλης Νανόπουλος και λίγο καιρό μετά την παρουσίαση από τον ίδιο του ανακαινισμένου γηπέδου του Λεχαίου βλέπουμε αυτές τις εικόνες.

Μέχρι που θα έφταναν οι κραυγές σας ρε υποκριτές;;;Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ρε δημογέροντες... δεν είδαμε το σχόλιό σας για τις καταστροφές της δημοτικής περιουσίας στο Λέχαιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator