Σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για τα δημόσια έργα στη Πελοπόννησο!

0Της Γιούλης Παπαδοπούλου

ΜΕ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ…….

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2014 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ ”ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΤΑ – ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ – ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, δέχθηκαν κλήση για ανάκριση στην ανακρίτρια Τρίπολης, τρεις πολίτες που έχουν κατά καιρούς υπηρετήσει ή υπηρετούν θεσμούς αλλά και την δημοσιογραφία στην Πελοπόννησο, προκειμένου να καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν, για τα έργα και τις ημέρες του σουλτάνου του Μορέως, στο τιμόνι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι κληθέντες είναι ο κ. Νίκος Γόντικας Περιφερειακός σύμβουλος εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος πρώην πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ κ. Θύμιος Κάππος.

Η καταγγελία που έκανε ο κ. ΓΙΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στον Άρειο Πάγο, στρέφεται κατά παντός υπευθύνου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κι το ίδιο και η εισαγγελική έρευνα !!!
Αυτό είναι ίσως και το σημαντικότερο σημείο της παρούσας φάσης, αφού πρέπει να διευκρινιστεί πλέον ξεκάθαρα, πως ΔΕΝ είναι μοναδικός υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν ο Περιφερειάρχης……
Μπορεί να είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ…..
ΑΛΛΑ
Καθένας φέρει την δική του ευθύνη, για τις υπογραφές που συναινεί και βάζει, για τις εισηγήσεις που κάνει, για τα εντάλματα πληρωμής που υπογράφει και γενικώς για τον ρόλο που έχει ο κάθε υπάλληλος ή διευθυντής, στην πορεία εκτέλεσης ενός έργου αμφίβολης διαφάνειας ή οποιουδήποτε άλλου…..
Όλοι οι αρμόδιοι διευθυντές και θεσμικοί παράγοντες, έχουν ρόλο ευθύνης τόσο στις αποφάσεις που εκτελούν, όσο και στις υπογραφές που βάζουν, κυρίως σε έγγραφα σκανδαλώδους οσμής…..
Στους ανωτέρω μάρτυρες η κλήση όριζε ως ημέρα κατάθεσης την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως τα στοιχεία – φωτιά που έχουν οι προαναφερθέντες μάρτυρες, είναι ογκωδέστατα, θα χρειαστεί φορτηγό να τα μεταφέρει στην Εισαγγελία Τρίπολης !!!
Ο χρόνος πάντως που τους δόθηκε για προετοιμασία είναι ελάχιστος και κατά τις βάσιμες υποψίες μας, και οι τρεις μάρτυρες θα ζητήσουν τουλάχιστον 10ήμερη προθεσμία προκειμένου να σταχυολογήσουν και να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία και να προετοιμάσουν και να συντάξουν την κατάθεσή τους, ώστε καταθέσουν ΟΛΑ όσα γνωρίζουν καλά, για τα έργα και τις ημέρες του σουλτάνου στην εξουσία !!!
Αναμένονται άλλοι 16 μάρτυρες να κληθούν στη συνέχεια, ενώ έχουν ήδη καταθέσει ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ και ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ.
Τα αδικήματα για τα οποία καλείται να ερευνηθεί η ενοχή του σουλτάνου, είναι η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και η ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ……
Να σημειώσουμε εδώ, πως ο ίδιος φάκελος, είχε παραδοθεί το 2014, ταυτόχρονα και στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ο οποίος τον πέταξε στα σκουπίδια κι έδωσε το χρίσμα της Ν.Δ.στο ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για τα δημόσια έργα στη Πελοπόννησο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator