Αλέκος Πνευματικός: «Πήγα στην έκθεση ως πολίτης γιατί ως Δήμαρχος δεν προσκλήθηκα ποτέ» - ΒΙΝΤΕΟ

0Εγώ επισκέπτομαι κάθε φορά την έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας κάποια όμως από τις επόμενες μέρες γιατί θεσμικά ως δήμαρχος Πρόσκληση για τα εγκαίνια της έκθεσης δεν έλαβα ούτε για αυτή αλλά ούτε και πριν δυο χρόνια που η έκθεση έγινε στο Βέλο,διευκρίνισε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός δίνοντας έτσι την απάντησή του σε όσους αναρωτήθηκαν για την απουσία του.
Και πρόσθεσε πως Την έκθεση την Επισκέφθηκε ως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μαζί με την οικογένειά του για να τιμήσουν του Κορίνθιους επιχειρηματίες. Και επισήμανε πως ένα κομμάτι της έκθεσης δρούσε ανταγωνιστικά προς τις Κορινθιακές επιχειρήσεις κάνοντας λιανική πώληση μέσα στους χώρους της έκθεσης. Κλείνοντας, κάλεσε το Επιμελητήριο του χρόνου στην έκθεση που λογικά θα έχει έρθει η έγκριση να γίνει η Έκθεση στην Κόρινθο αλλά με τη προϋπόθεση ότι θα έχει λόγο και ο Δήμος αλλά όχι με ανταγωνιστικές προς της επιχειρήσεις της πόλης.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: «Πήγα στην έκθεση ως πολίτης γιατί ως Δήμαρχος δεν προσκλήθηκα ποτέ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator