«Πογκρόμ» κατά «εχθρικών» ΜΜΕ ξεκινά το Μαξίμου

0



«Πογκρόμ» κατά εφημερίδων, καναλιών και sites που δεν είναι φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινά το Μέγαρο Μαξίμου όπως μαθαίνουμε. Πρόκειται για νέου τύπου διώξεις με εκβιασμούς, απειλές, κόψιμο διαφημιστικών δαπανών, μηνύματα που θυμίζουν… μπραβιλίκια της νύχτας και μια γενικότερη τάση να ξεκαθαρίσει το μιντιακό τοπίο με την επιβολή «βίαιων» τρόπων.

Είναι ενδιαφέρον το παράδειγμα του Mega το οποίο πέραν των όποιων δικών του λαθών που οδήγησαν στο μίσος από τους πολίτες, οι πληροφορίες λένε ότι κυβερνητικά στελέχη απειλούν τράπεζες ή εταιρείες που μπορούν να επηρεάσουν, να μη δίνουν διαφήμιση στο κανάλι το οποίο χωρίς ενημερωτικά προγράμματα καταγράφει αξιοζήλευτα ποσοστά θεαματικότητας.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι κατ’ εντολήν Παππά οι τράπεζες δεν αποδεσμεύουν ένα ποσοστό της τάξης των 5 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εδώ και πέντε μήνες. Η ομάδα Παππά θέλει να κλείσει ντε φάκτο το κανάλι φορτώνοντας στους μετόχους το φταίξιμο, όχι κι ότι αυτοί δεν φταίνε.

Άλλες πληροφορίες του Antinews αναφέρουν ότι έχουν γίνει «ενοχλήσεις» από τα υπόγεια του Μαξίμου σε διαφημιστικές εταιρείες και Media shops προκειμένου να μπλοκάρουν τη διαφημιστική πίτα που μοιράζουν. Απαιτούν να δίνονται εκατομμύρια σε «φιλικά» μέσα και να στραγγαλίζονται οι φωνές αντίστασης στη χούντα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες επιχειρείται ένα συνολικό μοίρασμα των διαφημιστικών δαπανών με τους ομίλους που γλείφουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν τα περισσότερα «πνίγοντας» τους υπολοίπους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά λένε οι πληροφορίες ότι γίνονται μεγάλης έκτασης υποκλοπές, σε σημείο που οι… αντιφρονούντες να αναγκάζονται είτε να μιλάνε με συνθηματικά είτε να αγοράζουν… πακιστανικά κινητά για να μπορούν να συνεννοηθούν. Τα «βαλιτσάκια» της ΕΥΠ κυκλοφορούν σαν… ταξί στην Αθήνα καταγράφοντας κυρίως στο «αμαρτωλό» τμήμα του κέντρου που πιάνει από Ομόνοια – Σύνταγμα μέχρι Χίλτον και Κολωνάκι. Πιάνει δηλαδή και την Τράπεζα της Ελλάδος και τον μέγα εχθρό Γιάννη Στουρνάρα αλλά και όλους όσοι τολμήσουν να μιλήσουν έστω και γι’ αστείο για την κυβέρνηση.

Όλο αυτό το «καφκικό» σκηνικό με πολύ Γκαίμπελς και πολύ περισσότερο Ρασπούτιν έχει στηθεί από ομάδες που θα μπορούσαν να λέγονται «κρυφά τάγματα ασφαλείας» του Παππά και του Κρέτσου. Συντονίζουν από το υπόγειο του Μαξίμου και από τη Γενική Γραμματεία στην Καλλιθέα και στοχοποιούν συγκεκριμένους «αντιφρονούντες», φυσικά πρόσωπα και εταιρείες Media.

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει ο λαός. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καυχιέται ότι έχει στήσει έναν παρακρατικό μηχανισμό που επιχειρεί να ελέγξει τα πάντα. Μπορεί να προσπαθεί με τον Παππά να στήσει νέο τηλεοπτικό τοπίο. Μπορεί να εκβιάζει για τη διαφήμιση και που αυτή θα κατευθυνθεί και μπορεί να βάζει στο στόχαστρο όσους πάνε κόντρα στο σύστημα. Όμως, να είναι σίγουροι ότι τα συγκεκριμένα μέσα δεν θα πάψουν να μιλάνε, να τολμάνε να κάνουν κριτική και να τσακίζουν την κυβέρνηση… στη νομιμότητα. Όσο παρακράτος κι αν στήσουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν την φωνή της Δημοκρατίας. Ας μαζέψουν λοιπόν τους τραμπούκους τους, ας πάρουν πίσω τα βαλιτσάκια τους κι ας κόψουν τις παρεμβάσεις σε τράπεζες και επιχειρήσεις. Δεν τους γλιτώνει τίποτε από την κατάρρευσή τους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Πογκρόμ» κατά «εχθρικών» ΜΜΕ ξεκινά το Μαξίμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator