ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΔΩΣΗΣ: «Θέλουμε μια συμφωνία αλήθειας με το λαό» - ΒΙΝΤΕΟ

0



Αφού τόνισε ότι η επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ στην Κορινθία ήταν άκρως επιτυχημένη , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης , επεσήμανε το μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλουν μια συμφωνία αλήθειας με τον Ελληνικό λαό.

Ο Χρήστος Κορδώσης τόνισε επίσης το μέγεθος της αγωνίας των συμπολιτών μας στις μονάδες που επισκέφτηκαν και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν .

Με την σειρά του ο πρωην Υπουργός Γιώργος Βλάχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Λάκη Γιαννιδάκη μίλησε για την ανάγκη αυτοκριτικής αλλά και στην ύπαρξη ρεαλιστικού προγράμματος που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι άλλα υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό και άλλα πράττει . Έχει μετατραπεί είπε σε έναν απλό διαχειριστή της κρίσης.

Δεν είναι όμως δυνατόν και αυτό δεν το έχει καταλάβει ο κ.Τσίπρας 1, 5 εκατομμύριο εργαζόμενοι να συντηρούν 1,5 εκατ. άνεργους και 3 εκατ. συνταξιούχους!!

Εμείς στα πλαίσια της Δημοκρατία το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι ζητήσουμε εκλογές από τον κ.Τσίπρα. Τώρα βέβαια γιατί αν φτάσουμε στο τέρμα του αδιεξόδου μετά θα είναι πολύ αργά.

Ο Κορίνθιος Βουλευτής της Ν.Δ Χρίστος Δήμας επεσήμανε ότι η νέα γενιά έχει χάσει την ελπίδα της και φεύγει στο εξωτερικό για να βρει δουλειά . Έχουμε υπέρτατο χρέος είπε ο οκ. Δήμας να ξαναφέρουμε την ελπίδα στον Ελληνικό λαό και κυρίως στην νεολαία μας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Ν.Δ που μιλάει για ελαφρύνσεις φόρων και άλλων επιβαρύνσεων που μαστίζουν σήμερα την κοινωνία , δεν είναι υποσχέσεις έτσι στον αέρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει και από πού θα βρει τα χρήματα για να πραγματοποιήσει τις ελαφρύνσεις αυτές.

Ελαφρύνσεις που θα δώσουν ανάσα οξυγόνου και στους μισθωτούς και συνταξιούχους αλλά και στην αγορά για να βρει τον δρόμο της ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο του korinthostv.gr

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΔΩΣΗΣ: «Θέλουμε μια συμφωνία αλήθειας με το λαό» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator