Μετρούσαν σταυρούς στο συνέδριο; Ούτε ένας υπουργός δεν πήγε στα Γιάννενα για τον σεισμό!

0Ανύπαρκτη ήταν η κυβέρνηση στα Γιάννενα, καθώς κανένας από τους αρμόδιους υπουργούς δεν έσπευσε στην περιοχή, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες «χορεύει» στον ρυθμό των Ρίχτερ, ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία στις ζημιές και τα προβλήματα και να δώσει κεντρική καθοδήγηση για την κινητοποίηση των αρμόδιων μηχανισμών.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί με τις καταστροφές από την κακοκαιρία στην Καλαμάτα, όταν χρειάστηκε πρωθυπουργική εντολή, για να μπουν οι υπουργοί κ.κ. Τόσκας και Σπίρτζης στο ελικόπτερο και να μεταβούν στην περιοχή, προκειμένου να εκτιμήσουν «ιδίοις όμμασι» την έκταση των ζημιών και να προεδρεύσουν σε συσκέψεις με τοπικούς φορείς.

Όπως φάνηκε, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε όλη την προσοχή των αρμοδίων, και έτσι κανείς στην Ήπειρο, ώστε να επιβλέψει την κατάσταση στην περιοχή μετά τον σεισμό των 5,5 Ρίχτερ το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και τις δονήσεις που ακολούθησαν και την επόμενη μέρα, κρατώντας τους κατοίκους έξω από τα σπίτια τους.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετρούσαν σταυρούς στο συνέδριο; Ούτε ένας υπουργός δεν πήγε στα Γιάννενα για τον σεισμό!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator