«Θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά» βροντοφώναξε ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Εκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρης Στράλης που πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη με το F16 Block plus 52 της ομάδας αεοροπορικών επιδείξεων Ζευς.

«Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε από το κόκπιτ ο επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, ο οποίος έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσης με F16.



Στον επισμηναγό Στράλη απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε η υπέρμαχος στρατηγός να προστατεύει τις ένοπλες δυνάμεις

Το αεροσκάφος φέτος απογειώθηκε από την 110 πτέρυγα μάχης για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και να δώσει μια ξεχωριστή παράσταση με μια σειρά από οριζόντιους και κατακόρυφους ελιγμούς.

Η ομάδα Ζευς που ιδρύθηκε το 2009 το τελευταίο διάστημα ταξίδεψε στο Βέλγιο και την Τσεχία όπου συγκέντρωσε το θαυμασμό..

Ο συνεργάτης του επισμηναγού από το έδαφος με τη σειρά του αφιέρωσε την επίδειξη της ομάδας Ζευς «σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την πατρίδας μας αλλά και στις οικογένειες μας».

Ο επισμηναγός Στράλης είχε εντυπωσιάσει και το 2014 όταν είχε δημιουργήσει αίσθηση η φράση «Χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα. Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων, εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά».


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά» βροντοφώναξε ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator