Έχει... μουρμούρες στη Ραφήνα;

0



Ποιος οικονομικός παράγοντας είναι ο πιο ευνοημένος από τον Αντώνη Σαμαρά; Δεν είναι και πολύ δύσκολος γρίφος. Ο πρώην οικονομικός του σύμβουλος και πρώην υφυπουργός, Γιάννης Μουρμούρας, ο οποίος διορίστηκε υποδιοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος... άνευ αντικειμένου. Μαθαίνουμε, όμως, ότι ο κ. Μουρμούρας παίζει το ρόλο του «κατασκόπου» στην ΤτΕ, με πολλές στενές σχέσεις με το λεγόμενο «Συριζαίϊκο» στρατόπεδο.

Αλλά, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό. Εσχάτως έγινε φίλος και του... άρχοντα της Ραφήνας. Οι πληροφορίες μας, και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ότι ο κ. Μουρμούρας συναντάται συχνά – πυκνά με τον Κώστα Καραμανλή, ίσως και... μέρα παρά μέρα. Γιατί άραγε ο ευνοημένος άπειρες φορές από τον κ. Σαμαρά υποδιοικητής κάνει αυτά τα ραντεβού και μάλιστα μυστικά;

Τι του λέει; Για την Τράπεζα της Ελλάδος ή μήπως για τα... τραπεζικά που απ' ότι λένε οι κακές γλώσσες, δεν έχει και ιδιαίτερες γνώσεις;

Η πλάκα είναι ότι κάποιοι Καραμανλικοί βλέπουν το νέο «φίλο» να εμφανίζεται πολύ συχνά και τρέμουν στην ιδέα ότι το... μεγάλο αφεντικό αντικαθιστά τους ίδιους.

Αλλά στα σοβαρά. Έχει κάθε δικαίωμα ο κ. Μουρμούρας να συναντά όποιον θέλει. Όμως, κάποιοι που τον ευνόησαν στο παρελθόν θα πρέπει να αρχίσουν τις... μουρμούρες για τις όψιμες φιλίες.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχει... μουρμούρες στη Ραφήνα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator