Ο Μπάμπης, οι Μπάμπηδες, η Αίγινα και μία υπόθεση παιδεραστίας - ΒΙΝΤΕΟ

0



Periodista

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και οι άλλοι "Μπάμπηδες της δημοσιογραφίας", δίνοντας ρεσιτάλ δημοσιογραφικού τσαρλατανισμού και αθλιότητας επιχειρούσαν να εμπλέξουν στελέχη της κυβέρνησης στην τραγωδία της Αίγινας με το ταχύπλοο. (ΔιαβάστεΕΔΩ).

Ο Μπάμπης και οι "Μπάμπηδες" είχαν τότε το θράσος και είχαν βγει σε τηλεοπτικούς σταθμούς και αλαλάζοντας είχαν δηλώσει ότι "Είχαν στοχοποιηθεί" επειδή - εύλογα- τους είχε καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη διασπορά της λάσπης. Είχαν πάρει βέβαια τη σκυτάλη από τον βούρκο του ακροδεξιού, χρυσαυγίτικου "ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ" και είχαν υπάρξει βασικοί συμμέτοχοι στην αθλιότητα. Για λογαριασμό ποιου, θα το μάθετε στη συνέχεια. Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου βιάστηκε και πριν από λίγες ημέρες επανήλθε, αλαλάζοντας ότι τάχα δικαιώθηκε. Όταν δεν... βρισκόταν το DNA του Λυκουρέζου στο ταχύπλοο. Έλα, όμως, που βρέθηκε...

Σήμερα, όλοι γνωρίζουν. Γνωρίζουν ότι στη θέση του χειριστή του ταχύπλοου βρέθηκε dna του κατηγορούμενου Λυκουρέζου. Γνωρίζουν με ποιους και πότε συνομίλησε τηλεφωνικά την ημέρα της τραγωδίας. Αλλά ο Μπάμπης και οι "Μπάμπηδες" δεν έχουν τα κότσια να ζητήσουν δημόσια μία συγγνώμη. Για ντροπή δεν κάνουμε καν λόγο.

Περίπου την ίδια εποχή - τους περασμένους Αύγουστο και Σεπτέμβρη - συνέχιζαν να έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία που ενέπλεκαν το πρώην δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη σε υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων. Στοιχεία φωτιά, καταθέσεις που γεμίζουν οργή και ποινική δίωξη. (ΔιαβάστεΕΔΩ).

Ο Μπάμπης δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει στην εκπομπούλα του στο ΒΗΜΑ. Δεν βρήκε λίγο από τον πολύ χρόνο που διαθέτει τα βράδια για να γράψει κάτι στο twitter. Γιατί Μπάμπη; Μπάμπη δεν βρήκες δημοσιογραφικά ενδιαφέρουσα την υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από το πρώην δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Γιατί Μπάμπη; Εκεί υπήρχαν στοιχεία. Πολιτικά πρόσωπα. Συνδέσεις. Πραγματικά στοιχεία και όχι λάσπη για να κυλιστείς. Αλλά εσύ... μούγκαφον. Γιατί άραγε;;;

Ξέρεις εσύ από δημοσιογραφία. Όπως το 1999, που σε είχε καταγγείλει το ΚΚΕ ότι ήθελες συγκεκριμένους συνομιλητές στην εκπομπή σου (Διαβάστε την καταγγελία ΕΔΩ) και όχι εκείνους που έστελνε το Kόμμα. Λίγο πολύ το ΚΚΕ έλεγε ότι δεν έκανες καλά τη δουλειά σου. Κι εσύ το έπαιζες... μάγκας και βαρύ πεπόνι. Ποιον αποθέωνες τότε Μπάμπη; Τον Κώστα Σημίτη; Ή όπως τότε, αρκετά μετά βέβαια τη θητεία σου στο ΚΚΕ εσωτερικού, που την εποχή της δίκης της "17 Νοέμβρη" έκανες πως δεν έβρισκες, ψάχνοντας δήθεν, ποιος και πως, επί Χούντας είχε τοποθετήσει βόμβα στην Αμερικανική Πρεσβεία. Τι παιχνίδι έπαιζες από τη συχνότητα του Flash, Μπάμπη; Το "παιχνίδι" που έπαιξαν πολλοί πριν αποκτήσουν σπιταρόνες στα Βόρεια Προάστια; Το παιχνίδι του Πρετεντέρη και των άλλων καουμπόυδων; Αυτό το... αντιτρομοκρατικό παιχνίδι έπαιζες;

Περίεργο. Εσύ το 1995 είχες δείξει... δημοκρατική ευαισθησία έναντι των 500 συλληφθέντων στο Πολυτεχνείο. Θυμάσαι; Τότε που είχε συλληφθεί ο Μαζιώτης. Τότε που αλάλαζε το κατεστημένο για τους κουκουλοφόρους που "καίνε την ελληνική σημαία" Θυμάσαι; Τα έχεις πει αυτά στους Δεξιούς σου φίλους ή να τους τα δείξουμε σε ΒΙΝΤΕΟ; Μια "έτσι" και μία "γιουβέτσι", Μπάμπη; Τι σε κάνει Μπάμπη τη μία δήθεν Αριστερό και την άλλη φανατικό Δεξιό; Τι σου εξασφάλιζε πάντοτε θέση στο δημόσιο; Γιατί σήμερα η κουμπάρα σου δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό; Τι περίμενες Μπάμπη; Γιατί ενώ κάποτε προλόγιζες τις προεκλογικές ομιλίες των ΣΥΡΙΖαίων, τώρα κάνεις πόλεμο από εκεί που σε περιμάζεψαν; Ξέρουμε οι εποχές είναι δύσκολες. Αλλά η ιστορία σου δείχνει ότι τη δημοσιογραφία δεν την κάνεις σωστά.

Θα απαντήσεις εσύ σε τίποτα ή θα τα πούμε όλα εμείς; Κάνε και κανένα ρεπορτάζ για τους δημοσιογράφους που "ψωμίζονταν" και "ψωμίζονται" επιτέλους. Πες ποιος άρμεγε το δημόσιο; Αν θες το κάνουμε εμείς για να στο στείλουμε πεσκέσι. Να το παίξεις στην εκπομπούλα σου. Ποιους πλήρωνε ο ελληνικός λαός; Με στοιχεία, όχι με λάσπη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το σκούξιμο του Μπάμπη το περασμένο καλοκαίρι

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μπάμπης, οι Μπάμπηδες, η Αίγινα και μία υπόθεση παιδεραστίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator