Μπούκωσαν… τα τζάκια της ΝΔ

0



Να φωνάξουν επειγόντως τον Παπαδημούλη στη Ν.Δ. που έγραψε προ ημερών στο twitter, ότι τα τζάκια τέλος, αναφερόμενος στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Φώφη Γεννηματά και Γιώργο Παπανδρέου (που τον θυμήθηκε;) και ξεχνώντας τον Καραμανλή.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι και σύγχρονος Πουαρό (δεν είχε βγάλει και πόρισμα για το θάνατο Μαυρίκου;) δεν θα μπορέσει να δυσκολευθεί να βρει τα τζάκια στη ΝΔ. Ζωή να έχουν!

Μόνο που συνεχίζουν και καπνίζουν και ταλαιπωρούν πολλούς που θέλουν να εμπλακούν με την πολιτική και να προσφέρουν, αφού έχουν μπροστά τους μονίμως, γόνους, μέλη φαμιλιών και βαρονιών.

Αν δει κανείς τι κυκλοφορεί σε επίπεδο ονομάτων για τις λίστες της Ν.Δ. θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Πέρα από τους νυν βουλευτές που είναι γόνοι, έχουμε και τους νέους υποψηφίους που θέλουν έδρα, ναι ως εκλεγμένοι, αλλά έχοντας πελατεία από…«γονική πολιτική παροχή».

Διαβάστε για να καταλάβετε:

Β΄Αθήνας:

*Η δικηγόρος Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του Νίκου Γκελεστάθη, πρώην υπουργού.

*Ντόρα Πάλλη, κόρη της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, κεντρικού στελέχους της Ν.Δ. επί πάρα πολλά χρόνια και πρώην υπουργού.

*Νίκος Κωστόπουλος, γιος του Δημήτρη Κωστόπουλου, πρώην βουλευτή και γ.γ. Κοινωνικής Ασφάλισης.

Α΄ Πειραιά:

*Γιάννης Μελάς, γιος του πρώην βουλευτή Τάκη Μέλα.

Β΄ Πειραιά:

*Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του Γιάννη Τραγάκη, επί τρεις δεκαετίες βουλευτή.

Αχαΐα:

*Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η μετεγγραφή από το Ποτάμι του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, γιου του υπουργού της πρώτης κυβέρνησης Παπανδρέου το 1981, του Ασημάκη Φωτήλα.

Αιτωλοακαρνανία:

*Σπήλιος Λιβανός, γιος του πρώην υπουργού Σπήλιου Λιβανού και μικρανηψιός του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

*Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Αγγελόπουλου.

Αρκαδία:

*Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Άρτα:

*Εύη Καραμπίνα, κόρη του πρώην βουλευτή Κώστα Καραμπίνα.

*Ντίνος Παπαδημητρίου, εγγονός του ιστορικού στελέχους και επί σειρά ετών βουλευτή με την ΕΡΕ, Παπαδημητρίου Ντίνου και ανιψιός του Λευτέρη Παπαδημητρίου.

Τρίκαλα:

*Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του Σωτήρη Χατζηγάκη, επί σειρά ετών βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργού.

Σάμος:

*Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Φωτεινή Θαλασσινού, κόρη του πρώην βουλευτή Θαλασσινού Θαλασσινού.

Χανιά:

*Πιθανή η υποψηφιότητα του περιφερειακού συμβούλου, Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ανιψιού του πρώην υπουργού Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Μ.Α.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπούκωσαν… τα τζάκια της ΝΔ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator