ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ρε δημογέροντες... δεν είδαμε το σχόλιό σας για το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε σήμερα στο λιμάνι

0
Σιγή ιχθύος από τους λαλίστατους δημογέροντες της Κορίνθου για το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στο λιμάνι της πόλης και μάλιστα τέλος Οκτωβρίου !!!

Προσωπικά πιστεύω ότι φτιάχνουν κόλλυβα για την περίπτωση.

Ειδικά ο τύπος με την αλογοουρά που έχει άποψη ακόμα και για τους πίδακες υδρατμών που εκτοξεύονται στο διάστημα από τον Κρόνο δεν έχει αρθρώσει ούτε κιχ για το θέμα.

Δε θα γράψουμε τίποτα... παρά μόνο ένα υποθετικό σενάριο:

Ας υποθέσουμε ότι δήμαρχος Κορινθίων είναι ο κ.Βασίλης Νανόπουλος και μέσα στον Οκτώβριο ερχόταν στην Κόρινθο κρουαζιερόπλοιο...Μέχρι που θα έφταναν οι κραυγές σας ρε υποκριτές;;;


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ρε δημογέροντες... δεν είδαμε το σχόλιό σας για το κρουαζιερόπλοιο που έδεσε σήμερα στο λιμάνι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator