«Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων - Ευοίν Ευάν»: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ''ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016''

0
Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η «Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων- Ευοίν Ευάν» θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην 7η Πανελλήνια Έκθεση ''Κορινθία 2016'', που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας. Ο κύριος Νανόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και παραχώρησε περίπτερο στην Λέσχη μας.

Έτσι λοιπόν, σας προσκαλούμε, αυτή την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή (5-10 Οκτωβρίου) στον χώρο του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου στο Λουτράκι, που θα φιλοξενήσει την φετινή Έκθεση, για να επισκεφτείτε το περίπτερό μας, να ανταλλάξουμε απόψεις για το κρασί, να μάθετε για τις δραστηριότητές μας και φυσικά, αν θέλετε, να γίνετε μέλη μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων - Ευοίν Ευάν»: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ''ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016''"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator