45χρονος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο

0



«Δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα» έγραψε στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας

Σοκ προκαλεί η είδηση για την αυτοκτονία ενός 45χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Αγυιάς, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του.

Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, αν και δεν είχε εκμυστηρευθεί σε κανέναν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, φαίνεται ότι το χρέος που από δάνειο και η αδυναμία του να ανταποκριθεί σε αυτό, οδήγησαν τον 45χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Χαρακτηριστικό της ψυχολογίας του το μήνυμα που άφησε πίσω του όπου φέρεται να έγραψε «δεν στάθηκα τελικά άξιος για τίποτα».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "45χρονος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator