Ziria Music Festival “Νίκος Δόικας”: Ευχαριστούμε πολύ όλους σας !!! Ξέρετε εσείς…

0



Zirius τα καταφέραμε! Σκαρώσαμε ένα πολύ μεγάλο κι όμορφο φεστιβάλ, υψηλής αισθητικής σε όλα τα επίπεδα, που δεν έχει βάση το χρήμα και το εμπορικό κέρδος. Ένα σκάρωμα που απελευθέρωσε χιλιάδες μεγαβάτ θετικής ενέργειας, με πομπούς και δέκτες όλους τους φετινούς επισκέπτες. Μια μεγάλη γιορτή της μουσικής και της φύσης που σεβάστηκε το βουνό που μας φιλοξένησε, το μεγαλύτερο παραγωγό αυτής της θετικής ενέργειας. Τη Ζήρεια μας!

Προσπαθώ να μετρήσω τους ανθρώπους που δούλεψαν αφιλοκερδώς για να πραγματοποιηθεί το φετινό φεστιβάλ και χάνω το μέτρημα. Έχω περάσει το 200 αλλά σίγουρα είναι περισσότεροι (θα προσπαθήσω να τους καταγράψω σε επόμενη ανάρτηση). Αν προσθέσουμε σε αυτούς τους εργαζόμενους του Αθλητικού Κέντρου, τους τεχνικούς (τι ήχος!!!), τους επαγγελματίες της περιοχής που πάντα μας στηρίζουν, το ΔΣ της ΖΗΡΕΙΑ ΑΕ, το δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και κάποιους άλλους που σίγουρα ξεχνάω, καταλαβαίνουμε ότι η συλλογικότητα μεγαλώνει πολύ.

Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε και υλοποιήσαμε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Νιώθουμε περήφανοι ακόμα πιο πολύ αναλογιζόμενοι ότι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας. Η έλλειψη συλλογικής σκέψης, ενέργειας, προσπάθειας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν δρούμε συλλογικά και βγάζουμε το θετικό που όλοι έχουμε μέσα μας. Κι εμείς καταφέραμε να το βγάλουν εκατοντάδες άνθρωποι.

Αν αρχίσουμε τα ευχαριστώ δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Άλλωστε είναι ενδεικτικό του αποχαιρετισμού της Κυριακής. Όλοι ευχαριστούσαν όλους! Αλλά πρέπει ένα μεγάλο να το πούμε! Ευχαριστούμε πολύ όλους σας!!! Ξέρετε εσείς…

Ανδρέας Ζάρρος
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ziria Music Festival “Νίκος Δόικας”: Ευχαριστούμε πολύ όλους σας !!! Ξέρετε εσείς…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator