Αλέξης Τσίπρας vs Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ποιος έταξε περισσότερα;

0Του Γιώργου Τέσση

Ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα που όλα τα έσφαζε και όλα τα μαχαίρωνε. Ο άνθρωπος αυτός είχε λύσεις για κάθε πρόβλημα της χώρας και των Ελλήνων. Πρόσφατα όμως εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας...
Και μην επαναπαυθεί κανείς με τον Αρτέμη και πει ότι κινείται στο χώρο του γελοίου. Να θυμίσω μόνο ότι πριν από λίγα χρόνια σπάγαμε πλάκα με τον Λεβέντη και σήμερα είναι αρχηγός κόμματος στη βουλή και συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό μας. Επίσης να μην ξεχνάμε τον Πάνο Καμμένο που και αυτός σήμερα παρουσιάζεται ως σοβαρός και είναι υπουργός Εθνικής Αμύνης.


Ο Αρτέμης Σώρρας όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, έχουν τη μαγική συνταγή. Ας δούμε όμως ποιος από τους δυο είναι ο μεγαλύτερος μάγος και πόσο κοστολογούνται οι υποσχέσεις τους.

Αλέξης Τσίπρας
Διαγραφή χρέους                       
340 δις €
13ος και 14οςμισθός                        
    5 δις €
Κατάργηση ΕΝΦΙΑ                       
    3,4 δις €
Γερμανικές αποζημιώσεις       
278 δις €
                                    Σύνολο     627,1 δις €


Αρτέμης Σώρρας
Αποπληρωμή δημόσιου χρέους     
340 δις €
Αποπληρωμή ιδιωτικού χρέους       
200 δις €
Φόρος εισοδήματος                           
    8 δις €
Περίσσευμα για ανάπτυξη              
 52 δις €
                                          Σύνολο      600 δις €

Από αυτή την γρήγορη σύγκριση μεταξύ των υποσχέσεων που έχουν δώσει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Αρτέμης Σώρρας, είναι φανερό ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρά νικητής και ορθά βρίσκεται στην πρωθυπουργία της χώρας.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέξης Τσίπρας vs Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ποιος έταξε περισσότερα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator