Π. Ψυχάρης: Δε θα κλείσει το Mega, προετοιμαζόμαστε για το Vima TV (Video)

0



Ο Π. Ψυχάρης χαρακτήρισε «ονείρωξη» το ενδεχόμενο να κλείσει το Mega, αλλά ταυτόχρονα ανακοίνωσε ο ΔΟΛ ετοιμάζεται να ανοίξει το… Vima TV


«Κουτσομπολιά» χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ Παναγιώτης Ψυχάρης τα δημοσιεύματα του «Βήματος» για συνάντηση Τσίπρα – Ψυχάρη, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. «Το ότι δεν έχει διαψευστεί από κανένα δεν σημαίνει ότι έγινε και η συνάντηση», πρόσθεσε «αδειάζοντας» τον πατέρα του Σταύρο Ψυχάρη.

Ο Π. Ψυχάρης χαρακτήρισε «ονείρωξη» το ενδεχόμενο να κλείσει το Mega, αλλά ταυτόχρονα ανακοίνωσε ο ΔΟΛ ετοιμάζεται να ανοίξει το… Vima TV. Μάλιστα ο Π. Ψυχάρης ζήτησε στην κατάθεσή του η οποία μεταδίδεται από την τηλεόραση «να μην γίνει θέμα» και «να μείνει μεταξύ μας» η προετοιμασία για το Vima TV!

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ του Mega, υποτίμησε τον συνιδιοκτήτη του Mega Φώτη Μπόμπολα χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους χιλιάδες μετόχους του Mega». Αφορμή ήταν η κατάθεση του Φ. Μπόμπολα στην Εξεταστική ότι για την κατάσταση στο κανάλι δεν ευθύνεται η κυβέρνηση, αλλά οι μέτοχοι του καναλιού.

Ο Π. Ψυχάρης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δάνεια του καναλιού και ότι αυτά «δεν πρέπει να απασχολούν τον ελληνικό λαό». «Το Mega δεν είναι Μαρινόπουλος. Πληρώνουμε κανονικά τα δάνειά μας», υποστήριξε διαψεύδοντας τους εκπροσώπους των τραπεζών που αποκάλυψαν τις οφειλές του. Είπε ότι έχει πληρώσει 130 εκατ. ευρώ για τόκους και ότι «αν τα δάνεια αυτά δεν είχαν δοθεί στο Mega μπορεί να είχαν δοθεί σε στεγαστικά και να μην αποπληρώνονταν»…

Για την μελλοντική πορεία του Mega ο Π. Ψυχάρης υποστήριξε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί λέγοντας με έμφαση «μην έχετε ονειρώξεις. Το Mega δεν πρόκειται να κλείσει», παρά το ότι δεν θα έχει άδεια. Όπως κατέθεσε θα εξεταστεί η δυνατότητα εκπομπής μέσω ίντερνετ που «θα συνεχίσει να υπάρχει», δορυφόρου ή συνδρομητικής πλατφόρμας. «Οι καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν», πρόσθεσε και δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τον διαγωνισμό ο οποίος δίνει «λεγόμενες άδειες».




Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π. Ψυχάρης: Δε θα κλείσει το Mega, προετοιμαζόμαστε για το Vima TV (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator