ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απάντηση Παππά, για το Κρουαζιερόπλοιο που ήρθε την Κυριακή στο Λιμάνι (video)

0Απάντηση στην ερώτηση γιατί το Κρουαζιερόπλοιο που ήρθε την Κυριακή στο Λιμάνι της Κορίνθου δεν έδεσε μέσα στο Λιμάνι έδωσε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.


Ο κ. Αντώνης Παππάς δήλωσε πως οι λόγοι ήταν καθαρά τεχνικοί που αφορούσαν το πλοίο και όχι το Λιμάνι άλλωστε συμβαίνουν αυτά στη ναυσιπλοΐα όπως είπε ζήτησε να ενισχύσουμε την συνεργασία με την εταιρία που την χαρακτήρισε πολύτιμη αφού με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η συνεργασία θα συνεχιστεί και του χρόνου. Ανακοίνωσε επίσης πως γίνονται συζητήσεις για να έρθουν του χρόνου και άλλα κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι της Κορίνθου.korinthostv.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απάντηση Παππά, για το Κρουαζιερόπλοιο που ήρθε την Κυριακή στο Λιμάνι (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator