1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016: Η συμμετοχή του "Στρατισσίνο" δίνει άλλη διάσταση στον αγώνα !!!

0



Με τη συμμετοχή του Στρατή Χατζηπαναγιώτου (Στρατισσίνο) στο 1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016 ο τοπικός αγώνας αποκτάει άλλη διάσταση.

Ποιος είναι:

Ο Στρατής ή Στράτης Χατζηπαναγιώτου είναι Έλληνας δημοσιογράφος σχολιαστής αγώνων αυτοκινήτου και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων γνωστός με το όνομα που έτρεχε στους αγώνες , σαν Στρατισσίνο. Ξεκίνησε τους αγώνες το 1977 έχοντας κατακτήσει πολλές πρώτες νίκες αλλά και πρωταθλήματα Ελλάδος, τελευταίος αγώνας ήταν το 21ο Ράλι Παλλάδιο το 2003 , συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να παίρνει μέρος σε ιστορικά Ράλι. Συνοδηγός του για πολλά χρόνια αλλά και σύζυγος στην πραγματική ζωή ήταν η Τόνια Παυλή.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955 , σπούδασε οικονομικά ενώ ήταν αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης για πολλά χρόνια στο περιοδικό 4-Τροχοί. Έχει χρηματίσει μέλος και μετέπειτα πρόεδρος της εθνικής επιτροπής αγώνων της ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑ).

Από το 1983 έως το 1995 ήταν μέλος της ομάδας Nissan Sport Team και με συνοδηγό την σύζυγό του Τόνια Παυλή κατέκτησε 5 πρωταθλήματα Ελλάδος οδηγώντας τα Nissan Sunny GTi-R και GTi-F2[5]. Το 1988 τρέχοντας με την ομάδα Camel Rally Team συνοδηγό τον Κώστα Φερτάκη κι οδηγώντας Νισάν Σύλβια 200 sx κατέλαβε την 3η θέση στο Ράλι Χαλκιδικής που ήταν αγώνας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον κατέταξε στην κατηγορία FISA B' και ήταν μόλις ο 2ος Έλληνας οδηγός , ο άλλος ήταν ο Γιώργος Μοσχούς, έως τότε που εντασσόταν σε αυτή την κατηγορία.

Με πληροφορίες από το wikipedia
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1ο Rally Regularity ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2016: Η συμμετοχή του "Στρατισσίνο" δίνει άλλη διάσταση στον αγώνα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator