Η Rap Group συμμετέχει στην αναβάθμιση του 4ου Λυκείου Κορίνθου

0


Δ. Ραψωματιώτης: Στηρίζουμε την εκπαίδευση βάζοντας παρακαταθήκη για το μέλλον


Το βλέμμα της στην Εκπαίδευση στρέφει η Rap Group, η εταιρία των αδερφών Παναγιώτη και Δημήτρη Ραψωματιώτη, και στέκεται με τρόπο ουσιαστικό στο πλευρό και στην προσπάθεια των μαθητών της Κορινθίας. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έπειτα από συνεννόηση με την Διευθύντρια του 4ου Λυκείου στον Άγιο Γεώργιο της Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε, και με χορηγία της εταιρίας, καθολικός ελαιοχρωματισμός του εσωτερικού του σχολικού κτιρίου, ούτως ώστε οι μαθητές να φιλοξενούνται και να λειτουργούν σ' ένα κτίριο αισθητικά αναβαθμισμένο.

Ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης εκπροσώπησε την εταιρία στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος τη Δευτέρα το πρωί, απευθύνοντας ευχές στους μαθητές τονίζοντας την ευθύνη που κάθε εταιρία έχει έναντι της εκπαίδευσης, αλλά και τις σχετικές συνέργειες που πρέπει ν' αναπτυχθούν, πάντα από κοινού, τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τον Δήμο.

« Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι πως η κοινωνική ευθύνη της εταιρίας μας δεν μπορεί να απευθύνεται μόνο στον πολιτισμό ή στον αθλητισμό, η εκπαίδευση είναι καθ' όλα σημαντική και προς τούτο θέλω να ευχαριστήσω την Διευθύντρια και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που μας έδωσαν, σαν εταιρία, αυτήν την ευκαιρία, να δείξουμε ότι πρέπει οι εταιρίες να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην εκπαίδευση βάζοντας έτσι παρακαταθήκη για το μέλλον μας. Η κίνησή μας είναι συμβολική, το ίδιο και η παρουσία μου εδώ. Συνεπώς οι δράσεις μας στον τομέα της εκπαίδευσης θα έχουν και συνέχεια, ώστε τα παιδιά να κατανοήσουν τη σημασία που έχει η ανακύκλωση στη ζωή μας. Αυτή είναι και η βασική μας φιλοσοφία ως Κέντρο Ανακύκλωσης του Νομού Κορινθίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Rap Group συμμετέχει στην αναβάθμιση του 4ου Λυκείου Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator