«Τελειώστε τον Παππά», οι εντολές στους δημοσιογράφους του #perouka_gate

0Στον απόηχο του χθεσινού σκανδάλου #perouka_gate, το οποίο ομολογουμένως προκάλεσε θυμηδία στην πλειοψηφία του κόσμου και σκεπτικισμό στη δημοσιογραφική πιάτσα, τα ερωτήματα παραμένουν σχετικά με το αν οι δύο δημοσιογράφοι ενήργησαν αυτοβούλως ή αν έλαβαν εντολές.

Τα δεδομένα
Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι την ελληνική αποστολή και τον Νίκο Παππά, με στόχο να εξακριβώσουν τι ακριβώς κάνει στη Νέα Υόρκη.
Πλαστογραφούν την υπογραφή του Γιώργου Χριστοφορίδη, συνεργάτη του Νίκου Παππά, για να πληρώσουν τα ποτά που πήραν.
Στην εξακρίβωση από τις αμερικανικές Αρχές ισχυρίστηκαν ότι είναι μέλη της ελληνικής αποστολής, ψευδώς.
Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι σκοπός τους ήταν να φωτογραφήσουν τον κ. Παππά που διέμενε στο ξενοδοχείο.
Μέσω social media, o μεν Σουλτογιάννης χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί συλλήψεων αστεία ενώ μιλά για «δημοσιογραφικό καθήκον». Επιπλέον, αρνήθηκε ότι είχε μεταμφιεστεί γεγονός που διαψεύδεται από φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν περούκες στα προσωπικά αντικείμενα των δημοσιογράφων. Ο δε Δημάδης, δεν αρνήθηκε το περιστατικό και το παρουσίασε μάλλον ως κοινή πρακτική και συνηθισμένο γεγονός.
Οι δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης πλαστογράφησαν την υπογραφή του Γιώργου Χριστοφορίδη για να χρεώσουν τις μπύρες που ήπιαν στα έξοδα της ελληνικής αποστολής. Κανείς από τους δύο δεν απάντησε γιατί.

Τα ερωτήματα
Οι δημοσιογράφοι έδρασαν αυτοβούλως ή έλαβαν εντολές από τους προϊσταμένους τους;
Πως κάποιος παίρνει το ρίσκο να πλαστογραφήσει υπογραφή με δική του πρωτοβουλία;
Αν έλαβαν σχετικές εντολές μήπως αυτές συνδέονται με τις τηλεοπτικές άδειες;
Μήπως οι εντολές ήταν «βγάλτε λαβράκι να τελειώσουμε τον Παππά»; Κάτι που αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις των δημοσιογράφων Σουλτογιάννη και Δημάδη στο Twitter

Μήπως η πλαστογράφηση για ένα μικροποσό ήταν δοκιμαστική για να κάνουν στη συνέχεια μεγαλύτερη κατανάλωση με ακριβότερα είδη για να χρεωθεί και πάλι στην ελληνική αποστολή με απώτερο σκοπό ρεπορτάζ με τίτλο «Την ώρα που οι πολίτες υποφέρουν ο Νίκος Παππάς τρώει χαβιάρι και κάνει τουρισμό στη Νέα Υόρκη»;
Μήπως η πλαστογράφηση θα εξυπηρετούσε στην πρόσβαση σε παραστατικά εξόδων και αναλυτικούς λογαριασμούς του συνόλου της ελληνικής αποστολής στο ξενοδοχείο;

Μέσα από τον Alpha οι εντολές στο Δημάδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του altsantiri.gr, οΘάνος Δημάδης δεν έδρασε αυτοβούλως. Αντιθέτως, οι εντολές δόθηκαν από προϊσταμένους του καναλιού και μάλιστα ερήμην του προέδρου του Alpha, με στόχο τηναποδόμηση του Νίκου Παππά.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Τελειώστε τον Παππά», οι εντολές στους δημοσιογράφους του #perouka_gate"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator