Mια τρύπα στο νερό...

0



Απίστευτα πράγματα και πολύ βρόμικο παρασκήνιο, συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Πρόκειται για μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και που δεν τιμά την Ελλάδα και την όποια ποιότητα δημοκρατίας έχει.

Μετά τον διαγωνισμό – παρωδία, αλλά και πριν, συμβαίνουν μοναδικά γεγονότα, ίντριγκες, πόλεμος και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι κι ένας εκπληκτικός βυζαντινισμός που θα ζήλευαν πολλοί.

Αν η κυβέρνηση ήθελε να καθαρίσει την αγορά από τους νταβατζήδες… έκανε μια τρύπα στο νερό. Ή μάλλον έφερε ακόμη χειρότερες καταστάσεις με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να λέμε ότι οι παλιοί διαπλεκόμενοι και βαρόνοι είναι πολύ καλύτεροι από τους νέους.

Αίφνης μαθαίνουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε με τους… φουσκωτούς του στον ΔΟΛ και συναντήθηκε με τον Ψυχάρη. Έναν όμιλο που παραπαίει με τις πληροφορίες να λένε ότι ο ιδιοκτήτης του είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο.

Τι να έκανε ο Μαρινάκης στη Μιχαλακοπούλου; Πληροφορίες λένε ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να βάλει λεφτά και να αγοράσει πακέτο ΔΟΛ και Mega. Ειδικά τώρα που με λίγα λεφτά αποκτάς τον έλεγχο, δεν θα απέκλειε κανείς τέτοιες κινήσεις, αν και για το δεύτερο πρέπει να συμφωνήσουν και Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια τέτοια «συμμαχία» που την επιδιώκει σφόδρα και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, καθώς θα ήθελε μια ισχυρή φωνή στα media τώρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις.

Το δεύτερο σημαντικό συμβάν είναι ο ανοικτός πλέον πόλεμος Κοντομηνά – Σαββίδη και οι μηνύσεις του πρώτου. Αλλά και τα ραντεβού του Κοντομηνά με τον υιό Καλογρίτσα χωρίς να τα έχουν βρει προς το παρόν για τις τηλεοπτικές άδειες και το κανάλι. Η φράση «έχω μια άδεια, βάζεις ένα κανάλι» κυριαρχεί και πιέζει για να γίνουν οι απαραίτητες κολεγιές από αυτούς που έχουν άδειες και από εκείνους που προσφέρουν στημένα κανάλια.

Οι πληροφορίες του Antinews αναφέρουν ότι κορυφαίος εκδότης πέρασε την πόρτα του Μαξίμου χθες για άγνωστο λόγο. Να πήγε για να κλείσει συμφωνία; Να πήγε για να δείξει ότι είναι του συστήματος; Ή μήπως τρώει πολύ δούλεμα και στο τέλος θα του ρίξουν και καμιά φάπα γιατί δεν έχουν μπέσα οι Συριζαίοι;

Να θυμίσουμεότι λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, δύο εκδότες που συμμετείχαν και είναι άσπονδοι εχθροί, βρέθηκαν σε δικηγορικό γραφείο του Κολωνακίου για να συζητήσουν αλλά δεν τα βρήκαν σε μια συμφωνία που ήθελαν να κλείσει.

Εκτός των εκδοτών και καναλαρχών που κάνουν συναντήσεις στα κρυφά, επαφές έχουν και γνωστά ονόματα της δημοσιογραφίας. Ο ένας έκλεισε σε κανάλι που θα συσταθεί, ο άλλος απέρριψε την πρόταση με πολλά… μηδενικά και ο τρίτος μόνο που δεν τους διαολόστειλε.

Γενικώς επικρατεί μπάχαλο με το τηλεοπτικό τοπίο, είναι άγνωστο αν θα δοθεί η προκαταβολή και πότε, ενώ ο Παππάς έκανε τούμπα και θα ζητήσει πόθεν έσχες για το σύνολο του τιμήματος.

Και την ίδια ώρα, εκεί που ανησυχούσαμε εμφανίστηκε ο Καμμένος να μας πει ότι ο Καλογρίτσας πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι εργολάβος ή καναλάρχης κι ότι αυτός δεν προτίθεται να παραιτηθεί. Το δεύτερο το ξέραμε αλλά το πρώτο γιατί να το κάνει; Θα κάνουν νόμο για τον βασικό μέτοχο; Μήπως είναι αργά για δάκρυα και μάλιστα υποκριτικά κυρ Πάνο;

Δεν ξέρουμε αν σε όλα αυτά κυκλοφορεί μαύρο χρήμα. Αν κάποιοι παίρνουν λεφτά κάτω από το τραπέζι και είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρέπει να αναζητηθεί ειδικός… βοθρολόγος για να ανοίξει και να καθαρίσει το βρόμικο κόλπο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Mια τρύπα στο νερό..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator