ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοινωνικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου

0Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων ανακοινώνει πως τη φετινή σχολική χρονιά 2016-2017, οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, προσφέρουν δωρεάν θέσεις φοίτησης σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου Κορινθίων.
Υποστηρίζονται οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής είναι:
- Αντίγραφο εκ/κού σημειώματος Δ.Ο.Υ. φορολογικού έτους 2015.
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Φ/πία καρτών ανεργίας των γονέων εάν υπάρχουν.
- Γνωμάτευση ιατρού για σοβαρό πρόβλημα υγείας
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 08/09/2016 έως και 14/09/2016.
Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, (Αδειμάντου 22, Κόρινθος -τηλ. 2741025717 κ. Νέγρη Μαρία και ώρες 9.00 – 14.00 ).
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κοινωνικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator