ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Korythmos 2016 με τους Ganzi Gun, Vegan Mosquitoes και Drunk Jackals

0


Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με την παρέα σας σε μια βραδιά ροκ υπόκρουσης στο λιμάνι ,πλατεία φλοίσβου με 3 νεανικά και φρέσκα συγκροτήματα από την Αθήνα μα και από την Κόρινθο μας !!

Ganzi Gun (Athens) (Modern Rock) :
Οι GANZI GUN ξεκίνησαν σαν ιδέα από τον Μανώλη Μαθιουδάκη και τον Διονύση Μπουραζάνη το σεπτέμβρη του 2011. Ετσι ξεκίνησε η διαδικασία εύρεσης μελών. Αρχικά στην μπάντα μπήκε ο Γιάννης Καραμπίνης (ντραμς), μετά ο Γιώργος Παπαδημητρίου (κιθάρα) και τέλος ο Ανδρέας Καραούλης ( φωνή). Το όνομα GANZI GUN προέρχεται από την λέξη των Σουμέριων GAN-ZI-GUN-NU που σημαίνει το φάρμακο του μυαλού.

Αφότου οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της μπάντας, άρχισαν άμεσα οι live εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας μερικά από τα οποία είναι πολύ σημαντικά όπως πχ το Κύτταρο .

Στην αρχή αρχίσαμε σαν μπάντα διασκευών , στην πορεία όμως αρχίσαμε να έχουμε τα δικά μας κομμάτια.

Ύστερα από μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη συναυλιακή σεζόν το καλοκαίρι του 2012 αποχωρούν από την μπάντα ο Γιάννης και ο Γιώργος και τη θέση τους παίρνουν ο Γιάννης Ψαράκης (ντραμς) και ο Θανάσης Δαδακαρίδης (κιθάρα). Το καλοκαίρι του 2013 αποχώρησε ο Αντρέας Καραούλης λόγω αλλαγής μουσικής κατεύθυνσης και στην θέση του, μπήκε ο Χρήστος Φακιόλας. Με αυτό το νέο και δυνατό line-up συνεχίσαμε της ζωντανές μας εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και την δημιουργία κομματιών.

Στο τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο και το πρώτο μας cd..

Chris Fakiolas - Vocals

Dionyssis Bourazanis - Guitars

Thanassis Dadakarides - Guitars

Manolis Mathioudakis - Bass

Giannis Psarakis - Drums

Vegan Mosquitoes (Athens) (Rock / Αlternative)
Οι Vegan Mosquitoes σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2014. Στόχος της μπάντας είναι να εκφραστεί γράφοντας πρωτότυπη μουσική σε ύφος rock/alternative χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί από ταμπέλες. Τα δυνατά κ γεμάτα ενέργεια Live είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του group.Η μπάντα πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου της ΕΡ

Martina Demopoulou-vocals

George Rodger-bass

Dimitris Kouniakis-guitar / vocals

Nasos Fontaras-drums

Drunk Jackals (Corinth) (Boogie Rock / Country)
Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν το Φεβρουάριο του 2015 στην αχανή, ανελέητη έρημο που είναι γνωστή ως Κόρινθος. Επηρεασμένοι απ' το περιβάλλον τους και τα κοινά τους γούστα, αποφάσισαν να παίξουν παλιομοδίτικο αμερικάνικο ροκ με φόντο τη σκονισμένη αμερικανική δύση. Με όπλο το αλκοόλ και διάθεση για ροκάρισμα στρέφουν το βλέμμα τους στον ορίζοντα με τον καυτό ήλιο να δύει από πίσω τους.

Το πρώτο μας EP, Seven Souls, κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο από διάφορες πηγές.

Ακούστε το στο Bandcamp: https://drunkjackals.bandcamp.com/releases

και στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Hrh1arlfN_E

Ακούστε το πρώτο μας single, "Tonight", εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mxic74aFuZ4

Επιπλέον ακούστε κομμάτια μας και στο Soundcloud: https://soundcloud.com/stream

Theo: Vocals

Leslie: Guitars

Πολωνός: Bass

Πανάγος: Drums & Percussion
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων: Korythmos 2016 με τους Ganzi Gun, Vegan Mosquitoes και Drunk Jackals"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator