Η γκάφα της χρονιάς στο δελτίο ειδήσεων του Epsilon! (video)

0



Αυτό που έγινε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Etv, δεν έχει προηγούμενο.

Όσοι τηλεθεατές παρέμειναν συντονισμένοι στο σταθμό μετά το τέλος της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, δεν πίστευαν ούτε στα μάτια τους αλλά ούτε στα αυτιά τους!

Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού μόλις είχε ξεκινήσει και η παρουσιάστρια Νατάσσα Βαρελά μόλις είχε ξεκινήσει να διαβάζει από τα χαρτιά της την πρώτη είδηση.

Ξαφνικά σταματάει την ανάγνωση και απευθύνεται στον σκηνοθέτη του δελτίου: « Είναι μ@λ@κί@ να φαίνομαι ότι κάνω συνέχεια έτσι! (ότι διαβάζει τις ειδήσεις από τα χαρτιά). Δεν έχω autocue παιδιά» συνεχίζει η παρουσιάστρια και φτιάχνει με τα δυο της χέρια τα μαλλιά της.

Η ροή του σταθμού καταλαβαίνει άμεσα το λάθος και ρίχνει μαυρο. Ωστόσο δεν έχει κόψει τον ήχο και η παρουσιάστρια ακούγεται να λέει: «Αχιλλέα λες να μου ρίχνετε πλάνα; Δεν ξέρω. Δεν είναι μαλ…, δεν είναι πολύ ΥΕΝΕΔ να με…». Σε αυτό το σημείο η ροή κόβει και τον ήχο και περνάει σε διαφημίσεις.

Τι πραγματικά όμως έγινε;

Προφανώς το δελτίο ειδήσεων ήταν μαγνητοσκοπημένο και για αυτό έγιναν αυτοί οι διάλογοι μεταξύ της παρουσιάστριας και του σκηνοθέτη.
Σίγουρα έγινε νέα εγγραφή για το δελτίο είδησεων.
Που έγινε όμως το λάθος;
Ή το πρώτο κομμάτι από αμέλεια δεν κόπηκε στο μοντάζ ή κόπηκε η σωστή εγγραφή και δόθηκε στον αέρα αυτό που έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ.
Δείτε το βίντεο…

mediafree.gr

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η γκάφα της χρονιάς στο δελτίο ειδήσεων του Epsilon! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator