Γεωργιάδης: «Ο εκδότης του Χωνιού κάνει διακοπάρες στη Ν. Υόρκη στην υγειά των αντιμνημονιακών του αναγνωστών»

0Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης το ταξίδι συμβούλων του πρωθυπουργού μαζί με τον Νίκο Παππά στη Νέα Υόρκη, μεταξύ των οποίων και του Γιώργου Χριστοφορίδη, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και ο εκδότης της αντιμνημονιακής, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, εφημερίδας “Το Χωνί”.

«Ο εκδότης από @toxwni κάνει τσάμπα διακοπάρες με τα λεφτά μας στη Νέα Υόρκη…στην υγεία των αντιμνημονιακών του αναγνωστών….καλά ψώνια..», σχολίασε μέσω του twitter ο Άδ. Γεωργιάδης.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργιάδης: «Ο εκδότης του Χωνιού κάνει διακοπάρες στη Ν. Υόρκη στην υγειά των αντιμνημονιακών του αναγνωστών»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator