Το μεγάλο πανηγύρι (της αρπαχτής) συνεχίζεται (με μεγαλύτερη ένταση)

0


Θα περίμενε κανείς, για λόγους αυτοσυντήρησης, να κάνουν λίγο κράτει τα παράσιτα, που απομυζούν το δημόσιο χρήμα, γιατί αν ψοφήσει η αγελάδα, τι να αρμέξεις μετά; Που τέτοια σύνεση. Οσο η κρίση κορυφώνεται και η οικονομία και η κοινωνία καταρρέουν, τόσο περισσότερο αυξάνει η βουλιμία τους. Και βέβαια το σύνθημα για γενική έφοδο των παράσιτων το δίνουν πάντα οι πολύ υψηλά ιστάμενοι, που τρώνε και την μερίδα του λέοντος.

Παίρνουν μηνιάτικο ίσα με το χρονιάτικο όσων από τους κοινούς θνητούς έχουν ακόμα δουλειά, αλλά τους φαίνεται σαν τίποτα μπροστά στις «υπηρεσίες» που παρέχουν στο έθνος και σκαρφίζονται χίλιους τρόπους, για να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν από το αποπνέον δημόσιο ταμείο.

Δεν ξέρω αν η Στουρνάραινα όντως τσάκωσε το παραδάκι του ΚΕΕΛΠΝΟ για διαφήμιση που δεν έκανε, μου θύμισε όμως και μιάν άλλη ατασθαλία, πρόσφατη, αλλά ξεχασμένη από τον ορυμαγδό των γεγονότων. Την διαφημιστική καμπάνια, που έλεγε… ότι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους(!!!!) όταν ο άνδρας της ήταν υπουργός οικονομίας. Την εποχή, που υποτίθεται, ότι έβαζαν μαχαίρι σε κάθε σπατάλη (θεωρώντας «σπατάλη» ακόμα και τα φάρμακα) φορτώνοντας ταυτόχρονα ασήκωτα βάρη στους πολίτες, διασπάθιζαν εκατομμύρια για περιττές και άσκοπες διαφημίσεις. Από το έξαλλο φαγοπότι τσίμπησε κι η Στουρνάραινα κάποια εκατομμύρια…

Βέβαια το θέμα της διαφήμισης του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έσκασε τυχαία αυτές τις ημέρες. Είναι κυβερνητικός αντιπερισπασμός στο σκάνδαλο της αδειοδότησης των καναλιών και του Καλογρίτσα και ταυτόχρονα πίεση προς τον Στουρνάρα, που βάζει εμπόδια στην τράπεζα Αττικής, να δανειοδοτήσει τον εκλεκτό εργολάβο –καναλάρχη της κυβέρνησης.

Με λίγα λόγια, σύγκρουση συμμοριών για την λεία από το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το μεγάλο πανηγύρι (της αρπαχτής) συνεχίζεται (με μεγαλύτερη ένταση)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator