Η επική αντίδραση του πρώην κοινοτάρχη Ιθάκης για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα - ΒΙΝΤΕΟ

0Παρά τις διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι η αδειοδότηση θα ολοκληρωθεί, αμφισβητείται έντονα της τελευταίες μέρες η αξιοπιστία των περιουσιακών στοιχείων που προσκόμισε μία από αυτές.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, έλαβαν χθες αντίγραφα των στοιχείων που προσκόμισαν οι συνυποψήφιοί τους και καταγγέλλουν ήδη την εταιρεία του Χρήστου Καλογρίτσα, ότι συμπεριέλαβε στον φάκελο της περιουσιακής της κατάστασης, μια δωρεά αγροτεμαχίου εκτάσεως 5.029 στρεμμάτων στην Ιθάκη, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα απαιτούμενα κεφάλαιά της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «ΑΓΙΑ» με νόμιμο εκπρόσωπό της τον δικηγόρο Σπ. Καραμπάτσο, δωρίζει στην εταιρεία Καλογρίτσα το 82% της εταιρείας, αλλά και τρία αγροτεμάχια στην Ιθάκη συνολικής έκτασης 5.029 στρεμμάτων, τα οποία διεκδικεί όμως ως καταπατηθέντα ο δήμος Ιθάκης.

Ο πρώην κοινοτάρχης Περαχωρίου Ιθάκης Χρήστος Σκληρός, μόλις έμαθε από τον δημοσιογράφο του Alpha ότι το συγκεκριμένο βοσκοτόπι αποτελεί εγγύηση για τις τηλεοπτικές άδειες… δεν άντεξε και ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η επική αντίδραση του πρώην κοινοτάρχη Ιθάκης για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator