Η Σαράφλογου, η "όλες οι κοινωνικές ομάδες στηρίζουν το ΝΑΙ", βολεύτηκε στο κρατικό ΑΠΕ

0



Από τον Βασίλη Πολυχρόνη:

Βρε καλώς το το κορίτσι!Τελικά κανείς δεν πάει χαμένος,ειδικά όταν προέρχεται από οικογένεια που πιστεύει στον...εκσυγχρονισμό (σημιτιστάν το λένε,αλλά λέμε τώρα) και στην...ανανέωση (κουβελιστάν το λένε,αλλά λέμε τώρα)!

Όλοι γνωρίζετε τη Μαρία Σαράφογλου,ναι το Μαράκι που την εποχή του δημοψηφίσματος μας έπειθε πως..."η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι με το Ναι".Ε,λοιπόν,ενόψει λουκέτου στο MEGAmou κι επειδή οι καιροί...είναι δύσκολοι (ανεργία γαρ) κι επειδή πρέπει να αναγνωριστούν και οι...αγώνες του μπαμπά,η...κυβέρνηση της "αριστεράς" (μετά του...σ.Καμένου,βεβαίως βεβαίως) το...βόλεψε το κορίτσι προσλαμβάνοντας το στο ΑΠΕ - ΜΠΕ!
Καλορίζικη!

Υ.Γ. Με το καλό και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου προπαγάνδας της...ΥΕΝΕΔ του 21ου αι.!Αν δεν χωρέσει εκεί,τότε...στην τηλεόραση του Βαγγέλα!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Σαράφλογου, η "όλες οι κοινωνικές ομάδες στηρίζουν το ΝΑΙ", βολεύτηκε στο κρατικό ΑΠΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator