Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα και ηθελε να μάθει γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ενα μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Ενας πολίτης πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον έβγαλαν «σηκωτό» από τον χώρο.

Ηταν η στιγμή που ο κ. Τσίπρας και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς είχαν στηθεί μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, κάνοντας δηλώσεις, πριν κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσουν το ρωσικό περίπτερο στην έκθεση.

Ξαφνικά ένας άνδρας έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Ελληνα πρωθυπουργό, ρωτώντας τον γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά η ασφάλεια τον σταμάτησε εγκαίρως, ενώ ο κ. Τσίπρας αρχικά προσπάθησε να μείνει ατάραχος και στη συνέχεια γέλασε. «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν», είπε ο πρωθυπουργός για το περιστατικό.

iefimerida.gr

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα και ηθελε να μάθει γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator