Ο Ρομπέν... έμεινε άφραγκος

0



Πώς τα φέρνει η ζωή. Πριν δύο 24ωρα ο Παππάς και οι παπατζήδες που μας κυβερνούν πανηγύριζαν για τα 246 εκατ. ευρώ που πήραν από τους... πλουτοκράτες και θα τα μοίραζαν στους φτωχούς. Όπως μάλιστα είχε στην πρώτη σελίδα της το Χωνί, ο Αλέξης και ο Νίκος σαν άλλοι Ρομπέν μοίραζαν το ζεστό χρήμα.

Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση πανηγύριζε διότι θα έφερνε τη διαφάνεια στο τηλεοπτικό τοπίο. Θα έδιωχνε τους νταβατζήδες και θα έβαζε κανόνες στα κανάλια. Τι καλύτερο «σανό» να πουλήσει στον κόσμο από αυτό; Η μάχη κατά της διαπλοκής, κατά του αόρατου εχθρού πάντα έχει πέραση.

Και ξαφνικά, όλα σκοτείνιασαν. Ο Μαρινάκης κινδυνεύει να πάει φυλακή. Ο Σαββίδης είναι με το εξώδικο του Alpha γιατί ομολόγησε ότι ήταν ο «λαγός» της κυβέρνησης. Ο Καλογρίτσας τρέχει από εδώ κι από εκεί και παρακαλάει να βρει κανένα ευρώ για να πληρώσει τα «λύτρα», το ίδιο κάνει και ο Αλαφούζος που έχει και την περιουσία του δεσμευμένη.

Αλλά το χειρότερο; Τι θα πει στη ΔΕΘ ο Αλέξης; Για τα λεφτά που δεν πήρε ποτέ και που μπορεί να μην πάρει ποτέ; Ή για τα 80 εκατ. που υποτίθεται ότι θα πάρουν ως πρώτη δόση; Ανησυχούν στο Μαξίμου που θα τα πρωτομοιράσουν;

Τα πράγματα δυσκολεύουν. Το μπούμερανγκ που λέγαμε ότι θα γίνουν οι τηλεοπτικές άδειες ήρθε νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε όλοι. Τα σύννεφα στο βασίλειο του Παππά και της παρέας του αυξήθηκαν. Οι καναλάρχες από εκβιαζόμενοι έχουν βρεθεί να εκβιάζουν. Στη συνάντηση που είχαν χθες απαίτησαν από τον υπουργό – καναλάρχη να δώσουν τη δόση μετά την απόφαση του ΣτΕ ενώ ζήτησαν να μη δοθούν και θεματικές άδειες, να μείνουν δηλαδή τέσσερα κανάλια προκειμένου η πίτα να μοιραστεί μεταξύ τους. Είναι αυτά που λέγαμε όλες αυτές τις ημέρες. Ότι το κόλπο που έστησε η κυβέρνηση με τη δημοπρασία δεν θα τη βγει σε καλό. Κι αν τώρα υπόδικοι και άλλοι καναλάρχες που «δεν πληρώνουμε τα λύτρα» τι θα κάνουν οι φωστήρες της κυβέρνησης; Θα κατεβάσουν τον διακόπτη της Digea για όλους; Μαύρο σε όλες τις επιχειρήσεις;

Είναι αστείο, όμως, θα γίνει όπως το είχαμε περιγράψει. Η υπόθεση θα μετατραπεί σε ταφόπλακα της κυβέρνησης. Μια με τους φυλακόβιους που έχουν στην πλάτη τους 4 κακουργήματα, μια με εκείνους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα λεφτά που έχουν και μια με τους αχυράνθρωπους είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ραγδαία μεταστροφή του κλίματος κατά της κυβέρνησης.

Άλλωστε, απ' ότι μαθαίνουμε, όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν στραφεί κατά του Μαξίμου. Ακόμη και ο... Λαζόπουλος είναι έτοιμος να κάνει αντιπολίτευση, κατ' εντολήν του αφεντικού ενώ και ο Βαρδινογιάννης έχει ετοιμαστεί για πόλεμο.

Σε πολιτικό επίπεδο, η ΝΔ τι θα κάνει; Θα αναγκαστεί να υψώσει τη φωνή της, να κάνει πραγματική αντιπολίτευση και να τους τσακίζει όπου τους βρει.

Γι' αυτό μην απορήσετε αν δούμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μέχρι τα Χριστούγεννα. Και η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές με το αφήγημα ότι «δεν την άφησε η διαπλοκή να κυβερνήσει». Αλλά το παραμύθι δεν έχει πλέον ακροατές.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ρομπέν... έμεινε άφραγκος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator